Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλά στο “Μαζί σου” για τη γέννηση της κόρης του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού! [video]

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” για τη γέννηση της κόρης του στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι πριν μερικές ημέρες επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε στην παρουσιάστρια ότι η κόρη του γεννήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού μόνο εκείνος επιτρεπόταν να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του ενώ απαγορευόταν η αποστολή δώρων, λουλουδιών ακόμα και καρτών από συγγενείς για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε ότι δεν επιτρεπόταν ούτε και στον ίδιο να βγει από το μαιευτήριο, διότι αν έβγαινε δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στο πλευρό της γυναίκας του.

Έτσι, οι δυο τους δεν μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ούτε θα τη μοιραστούν σύντομα, προκειμένου να προστατέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεογέννητη κορούλα της. Το ζευγάρι έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και υπακούει τις οδηγίες της πολιτείας, ώστε σιγά σιγά να μπορέσουμε όλοι να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Ο Γιάννης Μαρακάκης παραδέχθηκε ότι για εκείνον είναι πολύ δύσκολο να μείνει μέσα στο σπίτι, αφού γενικά είναι πολύ δραστήριος σαν άνθρωπος ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον κόσμο στον οποίο ήρθε το μωράκι του.

Δες το βίντεο:

Να σας ζήσει!

Read More

And More