Ο Γιάννης Βασιλείου αποκαλύπτει για τη σχέση του με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο: «Δε τον βλέπω καθόλου»

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πώς από ιερέας αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής, αποκάλυψε μια μεταφυσική εμπειρία που είχε στο παρελθόνενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο.

«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου και συνέχισε αποκαλύπτοντας:  «Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βασιλείου είπε: «Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου»,  ενώ για τον γιο του, τον Γιώργο Αλκαίο, αποκάλυψε: «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

Read More

And More