O Γιώργος Αγγελόπουλος στο TLIFE: Ο χαμός που προκάλεσε το βιβλίο του, οι θαυμάστριες, το “Τατουάζ” και 5 πράγματα που δεν ξέρεις για εκείνον! ΒΙΝΤΕΟ

Αν διαβάσεις το βιβλίο με τη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην αφήγησή του στην Αυγή Σαββίδου, δεν ξέρω αν θα τον αγαπήσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι θα τον εκτιμήσεις. Θα τον εκτιμήσεις για τη ζωή του, για την προσπάθειά του, για την ειλικρίνειά του και για το πάθος να βάζει στόχους και να καταφέρνει να τους πετυχαίνει! Από τις 28 του Φεβρουαρίου το βιβλίο με τίτλο ΝΤΑΝΟΣ Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και ήδη λίγες μέρες μετά κάνει μεγάλες πωλήσεις.

Ο Ντάνος, όπως τον λέει όλη η Ελλάδα έχει αστέρι κι αυτό φαίνεται καταρχήν από το καθαρό βλέμμα του αλλά και από τις κινήσεις του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήρθε με το Survivor, για να μείνει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους του. Έφτασε στην ώρα του στα γραφεία του TLIFE για τη συνέντευξη και αμέσως έκανε αίσθηση η ευγένειά του. Μας μίλησε για όλα. Για το βιβλίο του, για τον έρωτα, για τα παιδικά χρόνια που ήταν γεμάτα αγάπη αλλά και δυσκολίες όταν μια οικονομική καταστροφή έστρεψε τον πατέρα του στον αλκοολισμό. Τον αιφνιδιάσαμε ρωτώντας για την προσφορά του στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων και τη βοήθεια που δίνει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα… Μας αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αλλά και πως θέλει να είναι η ζωή του σε  πέντε χρόνια από τώρα… Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν σταμάτησε να διευκρινίζει: “Το βιβλίο δεν το έγραψα εγώ. Το δημιούργησα εγώ. Το έγραψε η Αυγή Σαββίδου μέσα από τις αφηγήσεις μου”!

Ποιος τον πολέμησε στο Survivor; Τι απαντά στο “τσουνάμι” αρνητικών κριτικών που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα; Απάντησε όμως και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις… Τι φοράει όταν κοιμάται και αν είναι ζηλιάρης στις σχέσεις του!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου

 

Τα παιδικά μου χρόνια στην Σκιάθο ήταν το πιο ανάλαφρο κομμάτι της ζωής μου. Τότε που όλες οι εποχές ήταν όμορφες και ο χρόνος κυλούσε αβίαστα. Μέναμε στο σπίτι της μάνας μου, προίκα από τους γονείς της. Ήταν τόσο κοντά στο σπίτι της γιαγιάς μου, που πριν προλάβει να με αρπάξει η μάνα μου για κάποια τιμωρία της στιγμής, πηδούσα από το παράθυρο και ζητούσα άσυλο στο σπίτι της γιαγιάς. Αν το χρέος του γονιού στο παιδί του είναι να του προσφέρει ευτυχισμένα παιδικά χρονιά τότε σε εμένα δεν χρωστάει κανείς, τίποτα. Πήρα πολύ αγάπη και οι άνθρωποι που με περιβάλανε δεν έχαναν ευκαιρία να μου δείξουν την αξία που είχα για αυτούς, κάτι που γέμισε την δεξαμενή της αυτοεκτίμησής μου“. Απόσπασμα από το βιβλίο Ντάνος Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για αυτό το βιβλίο;

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε περίπου πριν ενάμιση χρόνο. Όταν είχα βγει από το παιχνίδι με κάλεσε μια εταιρία ασφαλιστική για να μιλήσω σε κάποια σεμινάρια με θέμα  “την επίτευξη του στόχου”. Εκείνη την περίοδο μιλήσαμε με την συνεργάτιδά μου, μου πρότεινε το βιβλίο και συμφώνησα γιατί ήθελα να συστηθώ καλύτερα μέσα από αυτό. Η Αυγή Σαββίδου είναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το βιβλίο γιατί ήταν δική της ιδέα. Το αποφάσισα και στην συνέχεια υλοποιήθηκε με την βοήθεια της Αυγής και της Εκδοτικής Αθηνών.

Στο βιβλίο αναφέρεις ότι στο σχολείο ήξερες πως ήσουν ωραίο αγόρι αλλά το κορίτσι που σου άρεσε σε απέρριψε! Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό;Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, το έμαθα από πολύ νωρίς και επειδή οι παιδικοί έρωτες είναι πολύ έντονοι τότε μου είχε στοιχίσει, αλλά κατάλαβα λίγο παραπάνω πως λειτουργεί η ζωή.

Φωτογραφία από το Βιβλίο ΝΤΑΝΟΣ Μία αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου

Μιλάς για έρωτα στο βιβλίο;

Μιλάω για τρεις σχέσεις που είχα, αλλά κυρίως για τις δύο πρώτες. Ειδικά η πρώτη ήταν ένας μεγάλος έρωτας. Εκεί κατάλαβα πως είναι να σου προσφέρει ο άλλος. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου σε μια άλλη διαδικασία και μου φάνηκε πολύ περίεργο να βλέπω τον άλλο να νοιάζεται για εμένα πραγματικά.

Σε έχει στενοχωρήσει σαν παιδάκι η οικονομική δυσκολία και ο αλκοολισμός του πατέρα σου;

Στις απλές οικογένειες είναι πολύ σημαντικά κάποια γεγονότα όπως το κλείσιμο της εταιρίας στην οποία δούλευε ο πατέρας μου, κάτι που τον άφησε άνεργο. Επομένως ο πατέρας μου δεν ήταν αλκοολικός, αλλά έγινε διότι για εκείνον ίσως ήταν μια διέξοδος. Για εμένα ήταν ένα κακό παράδειγμα και έβαζε όλη την οικογένεια σε μια άσχημη διαδικασία.

Πηγή φωτογραφίας: Βιβλίο ¨ΝΤΑΝΟΣ Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου”

Το περίμενες όταν μπήκες στο Survivor ότι θα αλλάξει όλη σου η ζωή;

Τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα περιμένεις. Ήμουν σε μια περίοδο της ζωής μου έψαχνα να βρω κάποια πράγματα και ήξερα πολύ καλά για πιο λόγο γίνεται αυτό. Αλλά αυτό δεν έλυνε κάποιο πρόβλημα. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα καύσιμα και τα πρατήρια καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Δεν σκεφτόμουν ότι θα κερδίσω και θα λυθεί το οικονομικό μου πρόβλημα, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να αναλάβω δράση. Σκέφτηκα την δημοσιότητα όχι ως celebrity, αλλά απλά σαν γνωστός…

Στο βιβλίο γράφεις πως στο  Survivor, δέχθηκες πόλεμο…

Ο πόλεμος εκεί ήταν ίδιος με αυτόν που ο άνθρωπος βιώνει σε, άλλα κοινωνικά σύνολα που μπορεί να βρίσκεται. Πιο κάτω λέω ότι οι άνθρωποι συνηθίζουν αν κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους. Οι συνθήκες στις οποίες ζούσαμε έκαναν πιο έντονο το φαινόμενο από πλευράς τους.

Θα αποκαλύψω τώρα κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος… Σε είδα να προσφέρεις έργο στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων…

Σε αυτήν την εκκλησία βρίσκεται ο πνευματικός μου πατέρας και την επισκέπτομαι συχνά και επειδή τις Κυριακές η εκκλησία μοιράζει φαγητό προσέφερα τις υπηρεσίες μου επειδή μου αρέσει να βοηθάω.

Όλο αυτό τον καιρό με αφορμή την έκδοση του βιβλίου σου έχει δεχθεί πολλές κριτικές κυρίως μέσα από τα social media… Πώς απαντάς;

Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική γιατί σε βελτιώνουν αν είναι αντικειμενικές. Θεωρώ ότι σχεδόν όλοι όσοι σχολιάζουν, το κάνουν με καλό σκοπό. Θα ήθελα όσοι κάνουν κριτική να έχουν διαβάσει τουλάχιστον το βιβλίο για να μπορέσουν να με κρίνουν.

Περίμενες την πρόταση που σου έγινε να παίξεις  στο Τατουάζ; Τι σκέφτεσαι να κάνεις μετά;

Ε, όχι βέβαια! Έγιναν κάποιες συζητήσεις από κοντά στην συνέχεια και το συμφωνήσαμε. Αισθάνθηκα και εγώ την ανάλογη ασφάλεια μέσα από τις συζητήσεις ότι παρόλο που υπάρχει μια φήμη θα έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και έπειτα μίλησα με την σεναριογράφο και το κάναμε πράξη. Δεν έκλεισα κανένα στόμα όπως ισχυρίζονται. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από πλευράς μου και από πλευράς των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι. Με βοηθάει ο ρόλος γιατί ταυτίζομαι με αυτόν καθώς είναι κοντά μου και δουλεύω συνεχώς για να γίνω καλύτερος στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και παρόλο που το τατουάζ ολοκληρώνεται θα δω αν θα συμμετάσχω σε κάποιο καινούργιο project.

Είσαι ερωτευμένος;

Δεν είμαι ερωτευμένος  αυτήν την περίοδο… Δεν υπάρχει και χρόνος… (γέλια)

Θέλω να μου πεις δυο ελαττώματά σου…

Έχω στραβά πόδια…(γέλια) Το δεύτερο είναι ότι προσπαθώ να δουλέψω πάνω στον εγωισμό που  έχω… και προσπαθώ να το φρενάρω το να είμαι εγωιστής…

Πώς αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου με τις θαυμάστριες και αυτή την υπερβολική αγάπη του κόσμου;

Είναι χαρά και εκδήλωση συναισθημάτων. Το αντιμετωπίζω ευχάριστα.

Υπήρξε κάποια ακραία συμπεριφορά θαυμάστριας;

Τα λέω στο βιβλίο… Απόσπασμα από το βιβλίο : “Μια άλλη μέρα περπατούσα στο δρόμο για να φτάσω στο ξενοδοχείο. Ερχόμουν από ένα ερημικό δρομάκι για να μην με πάρουν είδηση όταν κάποια στιγμή βλέπω απέναντι μου μια κοπέλα η οποία με το που με είδε λιποθύμησε. Τι να κάνω; Δεν είχε κόσμο γύρω, προσπαθώ να την συνεφέρω. Συνέρχεται και με το που με βλέπει ξαναλιποθυμάει. Εκεί με έπιασαν τα γέλια”.

Γιατί πιστεύεις το φετινό Survivor δεν πουλάει όπως το δικό σας;

Δεν το παρακολουθώ εντατικά δεν προλαβαίνω, αλλά το έργο τους είναι δύσκολο.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου τα επόμενα 5 χρόνια; Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Στα επόμενα 5 χρόνια θα ήθελα να έχω κάνει την δική μου οικογένεια. Μου φαίνεται πολύ όμορφο να δημιουργείς ανθρώπους.

Γυμνάζεσαι;

Γυμνάζομαι μόνος σε περίεργες ώρες, αλλά σε πιο νορμάλ ώρες κάνω πυγμαχία και διάφορα άλλα αθλήματα με τον προπονητή μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;
Το ρύζι.

Τι φοράς το βράδυ, όταν κοιμάσαι;
Φοράω λίγα…

Είσαι ζηλιάρης στις σχέσεις σου;
Είναι κάποια πράγματα που αν τα νιώσω τελείωσε και η σχέση.

Ξανθές ή μελαχρινές;
Όλες καλές είναι.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σε κερδίσει; Εμφάνιση ή εσωτερικό κόσμο;

Προφανώς πρέπει να υπάρχουν και τα δύο, αλλά ο λόγος που ενδιαφέρεσαι εξαρχής να πας και μιλήσεις για να μάθεις τον εσωτερικό κόσμο κάποιου είναι η εμφάνιση.

Έχεις κάνει κάτι ακραίο για έναν έρωτα;

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν υπάρχει κάτι ακραίο, το θέμα είναι να βρεις τον πραγματικό έρωτα.

Read More

And More