“Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δουλέψει πολύ για να ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού του”

Για τον χαρακτήρα αλλά και το πως αντιμετώπισε τον χαμό του μόλις 9χρονου αδερφού του από καρκίνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου ο personal trainer και καλός φίλος του παίκτη του Survivor Στέφανος Κωτσίδης. Οι δυο τους γνωρίζονται οκτώ χρόνια και μαζί έχουν μοιραστεί αρκετές στιγμές.

“Ο Γιώργος είναι ένα φιλήσυχο παιδί. Είναι φιλότιμος και πειθαρχημένος. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω αθλητικά χωρίς να ξέρω ότι προετοιμάζεται για το Survivor. Mας το είπε δυο μέρες πριν φύγει” αναφέρει ο φίλος του Γιώργου Ασημακόπουλου  και συνεχίζει λέγοντας, “Για ό,τι ζεις με έναν άνθρωπο, όπως και να το κάνουμε, έχεις άλλη εντύπωση. Άλλο τα μονταρισμένα πλάνα και άλλο να το ζεις¨.

Όσο για την αποκάλυψη που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον αδερφό του Γιώργου Ασημακόπουλου που έφυγε από τη ζωή αναφέρει, “Εγώ αυτό που διάβασα από τον Περικλή με συγκίνησε αφού το λέει ένας παίκτης που τον έχει ζήσει 24 ώρες. Ωστόσο σέβομαι την απόφαση του Γιώργου που δεν το ανέφερε, εγώ το ήξερα φυσικά και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γνωρίζω και την οικογένειά του και σέβομαι ότι ο Περικλής δείχνει πόσο τον εκτιμά και τον σέβεται. Ο Γιώργος έχει δουλέψει πάνω σε αυτό με τον εαυτό του και, όπως τον βλέπω, ναι, έχει κάνει βήματα μπροστά για να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικά δύσκολο που έζησε”.

Read More

And More