Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο TLIFE: «Ζήσαμε δραματικές ώρες στο Ντουμπάι» – Εγκλωβισμένος σχεδόν ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο

Η καταστροφική πλημμύρα στο Ντουμπάι προκάλεσε πανικό σε κατοίκους και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες βιώνουν τεράστια ταλαιπωρία μένοντας εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία με τις πτήσεις και τις μετακινήσεις να ακυρώνονται διαρκώς.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος,  ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο, αφού η προγραμματισμένη πτήση του για την επιστροφή του στην Ελλάδα αναβλήθηκε, χωρίς εκ νέου ενημέρωση.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

«Αναγκάστηκα να φύγω νωρίτερα από το ξενοδοχείο της διαμονής μου, υπήρχε διαρροή και έσταζαν νερά στα δωμάτια. Για να φτάσω μέχρι το αεροδρόμιο έκανα 3,5 ώρες. Το αυτοκίνητο που με μετέφερε κατέληξε σαν… βάρκα, πηγαίναμε με χαμηλή ταχύτητα και παντού ακούγονταν ο έντονος ήχος του νερού. 

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο επικρατούσε το απόλυτο χάος. Ακυρώθηκαν περισσότερες από 20 πτήσεις, με την αγωνία των επιβατών να κορυφώνεται, εφόσον δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση», λέει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Δύσκολες ώρες στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραμένει στο αεροδρόμιο από χθες βράδυ: «Οι αεροδιάδρομοι είχαν μετατραπεί σε λίμνη. Μπήκαμε στο αεροπλάνο για να πετάξουμε και μας άφησαν 4 -5 ώρες μέσα, είχαμε κάνει κανονικά τη μεταβίβαση και μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο εσωτερικό του αεροδρομίου. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τη διανυκτέρευση. Κοιμήθηκα λίγες ώρες σε ένα cafe μέσα στο αεροδρόμιο», αναφέρει για τη δύσκολη νύχτα.

Πολύωρη αναμονή

«Παραμένω από χθες ακόμη εδώ και πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω εδώ και απόψε το βράδυ. Δεν έχω πρόσβαση στην βαλίτσα μου, έχω μέσα την αντιβίωση που παίρνω και δεν μπορώ πλέον να την πάρω.

Παντού βλέπω βλέμματα γεμάτα αγωνία, ο κόσμος που περιμένει για την πτήση του δεν έχει άλλη υπομονή. Στους διαδρόμους υπάρχουν παντού νερά και κουβάδες που γεμίζουν και αδειάζουν συνεχώς. Μπορεί να είμαστε σε εσωτερικό χώρο ωστόσο ο κίνδυνος μετά την καταιγίδα παραμένει, τόσο με τα καλώδια του ρεύματος, όσο και με τις μετακινήσεις, αφού αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να βρεις ούτε ταξί», λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο TLIFE.

 

Ενώ καταλήγει: «Ο κόσμος είναι απελπισμένος, δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει πίσω», τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε επικοινωνία με το TLIFE πριν από λίγη ώρα. 

Με νέα ανάρτηση ο επιχειρηματίας το ενημέρωσε πως αργά το απόγευμα ανακοινώθηκε η πτήση του για την επιστροφή του στην Αθήνα…

Read More

And More