Site icon TLIFE

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποκλειστικά στο TLIFE – Όσα έγιναν στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου

Μια ξεχωριστή συναυλία πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο στο Κατράκειο Θέατρο.

Μπαμπάς και γιος μάγεψαν με τις ερμηνείες τους το κοινό που βρέθηκε εκεί για να τους απολαύσει ενώ μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν στη σκηνή ανέβηκε και η πρωτότοκη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους. Aπό το κοινό φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η σύζυγός του Γιάννη Πλούταρχου και μητέρα του Γιώργου Κακοσαιου, Μαρία με τις άλλες δυο κόρες τους.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, το TLIFE μίλησε με τον Γιώργο Κακοσαίο. «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανέβω στη σκηνή στο πλευρό του πατέρα μου. Καιρός ήταν νομίζω μετά από 18 μήνες περίπου. Επιτέλους, «Ξανά μαζί» λέει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Σε αγχώνει να βρίσκεσαι μαζί με τον μπαμπά σου πάνω στη σκηνή;

«Δε θα έλεγα ότι με αγχώνει αλλά δε θα έλεγα ότι είμαι και άνετος γιατί δίπλα στον πατέρα μου – όπως και με τη Νατάσα Θεοδωρίδου που ξεκινήσαμε τώρα συναυλίες – ο σεβασμός που έχω γι αυτούς τους καλλιτέχνες δε μου επιτρέπει να αφεθώ πάνω στη σκηνή.

Πάνω στη σκηνή δηλαδή παύει να είναι ο «μπαμπάς» και γίνεται ο Γιάννης Πλούταρχος;

Ναι, πάνω στη σκηνή είναι ο Γιάννης Πλούταρχος. Μετά γίνεται πάλι ο μπαμπάς. Δεν είναι τόσο δύσκολος ο διαχωρισμός όσο μπορεί να ακούγεται. Προσπαθώ να κρατώ μια πιο επαγγελματική στάση.

Είναι αυστηρός μαζί σου;

Εκεί που πρέπει είναι αρκετά αυστηρός. Μόνο εκεί που πρέπει όμως.

Ο μπαμπάς ή η μαμά είναι πιο αυστηρός κριτής;

Και οι δυο είναι αυστηροί κριτές. Ο μπαμπάς όμως θα ακούσει ένα τραγούδι και θα καταλάβει πολύ περισσότερα λόγω της πείρας του.

Η συνύπαρξη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου πως είναι;
Μαγική! Δε ξέρω τι να πρωτοπώ για εκείνη. Πραγματικά την έχω βάλει στην καρδιά μου. Περνάω υπέροχα μαζί της.

Πως προέκυψε η συνεργασία σας;

Κάποια στιγμή μου είπαν από την εταιρεία μου, την Panik Records πως η Νατάσα με σκέφτηκε για τις συναυλίες που ετοιμάζει και εννοείται δέχτηκα αμέσως με χαρά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο σου τραγούδι, το «Ποια είναι αυτή» από την Panik Records, τι σχόλια έχεις λάβει μέχρι σήμερα;

Είναι από τα αγαπημένα μου όσων έχω γράψει και είμαι διπλά χαρούμενος γί αυτο το κομμάτι γιατί ακούω πολύ ωραία σχόλια. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό.

Να περιμένουμε σύντομα και κάποιο ακόμη τραγούδι;

Ετοιμάζω πολλά είναι η αλήθεια και βρίσκομαι στη φάση επιλογής του ποιο θα κυκλοφορήσω πρώτα…Σίγουρα όμως δε θα βγει κάτι άλλο μέσα στο καλοκαίρι.

Στα Mad Vma απέσπασες το βραβείο του «Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη». Ήταν κάτι που περίμενες;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Είχα αρκετό άγχος για να δω τι θα γίνει, όπως φαντάζομαι είχαν και όλοι οι υποψήφιοι. Είναι ένα όνειρο για κάθε καλλιτέχνη που ξεκινά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που το δικό μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ πραγματικά όλο τον κόσμο για τη στήριξη.

Είδαμε και τη συνύπραξή σου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό πάνω στη σκηνή…

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Κωνσταντίνο που μου εμπιστεύτηκε το τραγούδι του. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να τραγουδάω δίπλα του μιας και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους τραγουδιατές της γενιάς του.

Ο κόσμος που αλλού θα μπορεί να έρθει να σε ακούσει;

Δυστυχώς ακόμα όλα είναι στον αέρα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία μου αλλά λόγω της κατάστασγς τίποτα δεν είναι σίγουρο πέρα από τις συναυλίες. Η επόμενη είναι πάλι με τον πατέρα μου, στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου και με την Νατάσα Θεοδωρίδου πάλι στην Κύπρο, 23 και 24 Ιουλίου.

Φωτογραφίες: Πετρος Χόντος

 

© 2024 tlife.gr