Ο Γιώργος Κύρτσος στο ΤLIFE για το σοβαρό τροχαίο του γιου του: “Ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα”

Άγιο είχε ο γιος του Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος ο οποίος είχε προχθές τα ξημερώματα ένα σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό που οδηγούσε έξω από την Καρδίτσα.

Ο Χρήστος Κύρτσος έχει αναλάβει την εκμετάλλευση της ξυλείας σε ένα ιδιωτικό δάσος και οδηγώντας προχθές το φορτηγό του γεμάτο ξυλεία, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει σε μια χαράδρα.

Το ΤLIFE, επικοινώνησε με τον Γιώργο Κύρτσο ο οποίος μας περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του γιου του αλλά και πως συνέβη το σοβαρό τροχαίο: “Έχει κάταγμα κοτύλης που είναι αρκετά σοβαρό. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα και θα κάνει εγχείρηση, αλλά δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του. Απλά, επειδή έχω κάνει και εγώ την ίδια εγχείρηση πριν από 20 χρόνια που είχα ένα αυτοκινητιστικό, είναι αρκετά δύσκολη στην ανάκαμψη, δηλαδή χρειάζεσαι ενάμιση – δύο μήνες θεραπεία και ασκήσεις για να πάει καλά το πόδι σου.

 

Τρόμαξα και εγώ όταν είδα την φωτογραφία. Αλλά κυρίως τρόμαξα όταν με ξύπνησε ο γιος μου στις πέντε το πρωί, στις Βρυξέλλες. Είχε χάσει το κινητό του γιατί έφυγε το φορτηγό χάθηκε ο έλεγχος και έπεσε σ’ ένα είδος χαράδρας. Κουβαλούσε ξυλεία, γιατί έχει μια δουλειά, εκμεταλλεύεται ένα ιδιωτικό δάσος ξυλείας.

Βγήκε μόνος του από την καμπίνα. Τον βοήθησαν οι χωριανοί, σε μια περιοχή έξω από την Καρδίτσα, δανείστηκε το κινητό του ενός από αυτούς και με πήρε τηλέφωνο να μου ανακοινώσει ότι χτύπησε, ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να ενημερώσω εγώ την μητέρα του και άλλους που θα βοηθούσαν. Όποιος δει τις φωτογραφίες από το φορτηγό τρομάζει, γιατί έχει πέσει σε ένα βάθος αρκετών μέτρων. Είχε τεράστιο φορτίο γιατί ήταν γεμάτο από κορμούς δέντρων. Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός. Ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Είναι δύσκολο αυτό το επάγγελμα, του το έχω επισημάνει πολλές φορές αλλά σαν γιος που είναι δεν ακούει πάντα τον πατέρα του”, είπε ο Γιώργος Κύρτσος στο TLIFE.

Aυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Χρήστος Κύρτσος δυο μέρες  πριν το σοβαρό τροχαίο του

Read More

And More