Ο Γιώργος Λάνθιμος αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα του Αντώνη

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα του Αντώνη | tlife.gr

Στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφεία Βύρωνα, συνόδευσε τον πατέρα του Αντώνη, ο Γιώργος Λάνθιμος. Ο διάσημος σκηνοθέτης που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα δυο μέρες μετά τον θρίαμβό του με 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα του Αντώνη Λάνθιμο.

Ο Γιώργος Λάνθιμος δέχθηκε τα συλληπητήρια συγγενών αλλά και αγαπημένων φίλων του πατέρα του από τον χώρο του αθλητισμού αφού ως γνωστόν υπήρξε μπασκεμπολίστας και  διέπρεψε ως παίκτης του Παγκρατίου αλλά και της Εθνικής τη δεκαετία του 70. Ανάμεσα σ΄αυτούς ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Νίκος Σαργκάνης

Ο Αντώνης Λάνθιμος φόρεσε εννιά φορές την φανέλα της εθνικής και στη Βαλκανιάδα του 1964 αλλά και στο Eurobasket της επόμενης χρονιάς, όπου ήταν ο 12ος παίκτης. Μάλιστα, προσπάθησε να κάνει τον γιό του να ακολουθήσει τα βήματά του αλλά τελικά τον κέρδισε ο κινηματογράφος. Για λίγο πάντως είχε κάνει το χατίρι του πατέρα του αφού είχε φορέσει την φανέλα του Παγκρατίου και μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία που αυτές τις μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Φωτογραφίες : Eurokinissi

READ more