Ο Γιώργος Λιάγκας γυρίζει την πλάτη του στο “Πρωινό Μou” ;

Σε μία εποχή έντονων τηλεοπτικών ζυμώσεων και σε μία περίοδο που… όλα παίζουν στην TV ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, ο Γιώργος Λιάγκας, δεν δίστασε χθες να κάνει μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm, μία δήλωση η οποία προκάλεσαι αίσθηση και γέννησε διάφορα ερωτηματικά…

Την ώρα που το πρωινό δίδυμο του Mega ακόμα δεν έχει κλειθεί από την διοίκηση του καναλιού να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας και τα σενάρια που ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον είναι πολλά και ποικίλουν, ο γνωστός δημοσιογράφος με αυτή την δήλωση που έκανε χθες, είναι σαν να βιάζεται να γυρίσει την πλάτη του στο πρωινό του Mega.

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για τα πρωινά και για το πως θα διαμορφωθεί πιθανότατα η πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών του χρόνου, μαζί με την Ελεάννα Τριφύδου , – η οποία είναι και η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή – , δήλωσε τα εξής :

“Καταρχήν να πούμε ότι δεν έχει κλείσει ούτε το πρωινό του ΑΝΤ1, ούτε του Mega. Μόνο του Alpha έχει κλείσει….”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας για να συνεχίσει λίγο αργότερα, λέγοντας μεταξύ άλλων : «Πιέζεται ακόμα ο Χρήστος Φερεντίνος για το πρωινό του ΑΝΤ1 και νομίζω ότι, τώρα πια, θέλει κι εκείνος να το κάνει. Μπορεί να του πρότειναν και περισσότερα λεφτά από αυτά που περίμενε. Δεν ξέρω όμως αν του πάει η καθημερινή τριβή του Χρήστου. Κι εγώ -πίστεψέ με- έχω κουραστεί. Στη σκέψη μου, το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν θα ήθελα να κάνω το πρωινό του χρόνου. Είναι μεγάλη πίεση και γρήγορη φθορά…»

Η δήλωση αυτή , λοιπόν, άρχισε απο χθες να συζητιέται ευρέως και όλοι να προσπαθούν να μπουν όχι στο… μυαλό του Τζον Μάλκοβκιτς, αλλά στο μυαλό του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που υποστήριξαν, πως επειδή ένα από τα σενάρια που ακούγονται έντονα αυτή την εποχή, είναι και το σενάριο εκείνο που θέλει τους Megaλικούς να προτείνουν μόνο στην Φαίη Σκορδά να παραμείνει στο “Πρωινό Μou” και να σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Γιώργο Λιάγκα σε κάποια άλλη ζώνη , – πιθανότατα στο prime-time με κάποιο ψυχαγωγικό πρότζεκτ – , ίσως ο γνωστός δημοσιογράφος με αυτή την δήλωσή του, να έσπευσε να προλάβει καταστάσεις…

Απο την άλλη μεριά, οι κύκλοι του καναλιού υποστηρίζουν, πως αρχικά το Mega θέλει να κρατήσει τουλάχιστον για ακόμα μία χρονιά το ζευγάρι ως έχει στο πρωινό, από την στιγμή που και ο Γιώργος και η Φαίη ήταν μία έξυπνη και αρκετά οικονομική λύση πέρσι για το Mega και μην ξεχνάμε πως κατάφεραν οι δυο τους να κάνουν την έκπληξη και να αναδειχθούν στους μεγάλους νικητές τη σεζόν 2010-2011, κόβοντας πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης και με διαφορά.

Οπως και να ΄χει πάντως, το καθοριστικό ραντεβού του ζευγαριού με την διοίκηση του Mega, λέγεται πως θα γίνει αμέσως μετά το τέλος των φετινών εκπομπών του “Πρωινού Μou” και προσωπικά σας το υπογράφω, πως το σίγουρο είναι ότι σε τέτοιες δύσκολες εποχές, κανείς δεν επιθυμεί και δεν επιδιώκει… αλλαξο-καναλιές και μετακινήσεις, αν δε υπάρχει σοβαρός λόγος. Με άλλα λόγια; Ολοι αυτό το καλοκαίρι, το… σιγουράκι τους θα επιλέξουν τηλεοπτικά, αν έχουν καταφέρει και τα έχουν πάει καλά.

Οι εποχές των λαμπερών μεταγραφών και το… παιχνίδι των διακαναλικών διαπραγματεύσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και όσοι δεν το έχουν καταλάβει και μπουν σε αυτό το τριπάκι, πιθανότατα να είναι οι μεγάλοι χαμένοι !

Read More

And More