Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ρόλο “ταξιτζή” για τη συμμετοχή του στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”

Ως special guest στη «Best of» live streaming εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται» που θα προβληθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου,
εμφανίζεται ο γνωστός για το χιούμορ του, Γιώργος Μαζωνάκης και για ακόμη μια φορά καταφέρνει να μας εκπλήξει με τη παρουσία του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, στη μουσική, στο θέατρο, την τηλεόραση μεταμορφώνεται σε «ταξιτζή» για τις ανάγκες του ρόλου του, ως special guest στο Best Of του «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται».

Υπό τη σκηνοθετική ματιά και καθοδήγηση του Λάκη Λαζόπουλου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, υποδύεται τον οδηγό ταξί και με την ερμηνεία του αφήνει το υποκριτικό, προσωπικό του στίγμα στους εμβληματικούς «Μήτσους»!

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο από την ώρα της μεταμόρφωσής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καταφέρνοντας να συγκεντρώσει χιλιάδες Likes.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 21:00, θα τραγουδήσει ζωντανά σε μία ξεχωριστή live streaming, διαδραστική συναυλία, αφιερωμένη στη δύναμη του μπουζουκιού!

Η 2η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» έρχεται ζωντανά στο www.georgiosmazonakis.com και η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!

Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη!

H 2η πράξη της 3λογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Read More

And More