Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ναταλία Γερμανού και τα «δίποδα με μαγνητόφωνα» – Πώς η παρουσιάστρια υποστηρίζει τον ερμηνευτή

Με ανάρτηση στα social media o σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης στηρίζει τον Γιώργο Νταλάρα για το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων όταν τον προσέγγισαν για τις δηλώσεις του που συζητήθηκαν. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Μποσκοΐτη…

«Στον Μπογιόπουλο πήγε ο Νταλάρας για εκπομπή αφιερωμένη στον Τσιτσάνη κι απ’ έξω τον περίμεναν “χιλιάδες δίποδα με μαγνητόφωνα πού’ χουν λουστεί με την ίδια λοσιόν” (στίχος του Άσιμου).

Τον ρώτησαν, εννοείται, για τον Ρέμο και τον Αργυρό, εξοργίζοντάς τον, δικαίως έχω την εντύπωση. Άκουσα και διάβασα το τι είπε ο Νταλάρας και προσυπογράφω με χέρια και με πόδια. Η gossip δημ/φία βρίσκεται στο ζενίθ της μπουρδολογίας της με αμόρφωτα δημοσιογραφάκια ως επί το πλείστον, που νομίζουν πως δουλειά τους είναι το απόλυτο τίποτα. Κι αφού αυτοί έχουν το πεπόνι, έχουν και το μαχαίρι, αποβλακώνοντας τον κόσμο, καλώς ο Νταλάρας τους τά’χωσε και τους πρόσβαλλε – αν, βέβαια, καταλαβαίνουν από προσβολές. Με τον Νταλάρα. Ασυζητητί».

Την ανάρτησή του σκηνοθέτη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, προσυπογράφοντάς την, και τον παρέπεμψε να παρακολουθήσει το σημερινό απόσπασμα της εκπομπής της στο οποίο υποστηρίζει τον Γιώργο Νταλάρα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα…

Τον Γιώργο Νταλάρα συνάντησαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου οι τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να του αποσπάσουν μια δήλωση μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με όσα είπε για τους συναδέλφους του που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημίσεις προκειμένου να αυξάνουν τα εισοδήματά τους.

«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε», είπε, μεταξύ άλλων.

Η Ναταλία Γερμανού στηρίζει τον Γιώργο Νταλάρα…

«Έχω την αίσθηση ότι σε περισσότερα από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή, έχουν σηκωθεί και χειροκροτάνε τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιο λόγο», είπε μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια του Alpha.

Read More

And More