Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει ! Επεσαν οι υπογραφές…

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει ! Επεσαν οι υπογραφές… | tlife.gr

Τέλος καλό, όλα καλά ! Τέλος καλό, όλα καλά στις συζητήσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει !

Με άλλα λόγια; Οι πολυσυζητημένες διαπραγματεύσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τους Αντεννικούς ολοκληρώθηκαν ! Διαπραγματεύσεις και συζητήσεις οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο, για να φτάσουμε στο σημείο να παρακολουθήσουμε το… happy end, τώρα !

Αλλωστε, γι ΄αυτές τις επαφές μέχρι τώρα σας είχαμε μιλήσει μέσα από τα Media του «T-Life» ουκ ολίγες φορές. Ετσι, πριν απο λίγες ημέρες οι επαφές αυτές όπως ήδη σας είπα ολοκληρώθηκαν και έπεσαν και οι υπογραφές. Με άλλα λόγια; Ο Γιώργος Παπαδάκης εξακολουθεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου και με την… βούλα.

Οσο για το αν το νέο συμβόλαιο του οικοδεσπότη του «Καλημέρα Ελλάδα» έχει και πάλι… XL διάρκεια; Οχι, γιατί λόγω κρίσης τα μακράς διαρκείας συμβόλαια αποτελούν πια παρελθόν. Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1, αποφάσισαν να ενώσουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να φτάσει στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

READ more