Ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο “Μαζί σου”: “Φοβάμαι πάρα πολύ τον κορονοϊό – Δεν μπορώ να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου” Video

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής μέσω Skype στην εκπομπή “Μαζί σου” και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου τον φόβο του για τον κορονοϊό, αλλά και την μεγάλη του αγάπη για τα δύο του αγόρια.

“Ήμουν 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο και μόλις ήρθα στην Ελλάδα ήμουν άλλες 15. Ένα μήνα τα νεύρα δεν είναι πολύ καλά… Αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του… “Αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί, εγώ φέρω την ευθύνη”… Και όταν ετέθη στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθείς και να προστατεύσεις τους γύρω σου, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε γιατί έχουμε φιλότιμο και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο κ. Τσιόρδας είναι μια απόλυτα ευγενική ψυχή. Ευτυχώς αυτή την ιστορία δεν την ανέλαβαν πολιτικοί. Οι βόρειοι μας κατηγορούν ότι είμαστε ένας λαός άθλιος, τεμπέληδες, τρώμε τα λεφτά μας στα μπουζούκια και στις γυναίκες, να τους πούμε ότι είμαστε ένας λαός σπουδαίος που ξέρουμε πως να πειθαρχούμε” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Έχω φοβηθεί πάρα πολύ πραγματικά πάρα πολύ. Έχω τρία αδέρφια, είμαι ο μικρότερος, είμαι 68 χρονών και όλοι είναι πάνω από 70. Είναι άνθρωποι υψηλού κινδύνου. Είναι η οικογένειά μου. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο θάνατο. Θέλω να φύγω πρώτος εγώ, και μετά όλοι οι άλλοι” ανέφερε και συνέχισε “Τα παιδιά μου ψωνίζουν και μου μαγειρεύουν. Με τα παιδιά έρχομαι σε επαφή. Δεν μπορώ να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου. Είναι ανέφικτο. Κι ας είναι γαιδούρια… Τα αγκαλιάζω και ας την πάθω εγώ” εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δες όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης:

Read More

And More