Ο Γιώργος Τσαλίκης μιμείται μοναδικά τη Δέσποινα Μοιραράκη κι εκείνη τον κρίνει μέσω… Skype! [video]

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλες στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να μιμηθεί τη Δέσποινα Μοιραράκη και δημοσίευσε σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

“Δείτε τη ροζέτα του Λιβάνου, τον κόμπο τον διπλό τον αντικραδασμικό, τα πολύ ωραία χρώματα του κορονοιού. Οι επιχειρήσεις Μοιραράκη σήμερα πουλάνε. Τα είπα καλά;”, ακούγεται να λέει ο Γιώργος Τσαλίκης μιμούμενος την “βασίλισσα των χαλιών” , η οποία εμφανίστηκε στη συνέχεια μέσω βίντεο κλήσης για να τον… κρίνη.

“Γιώργο μου δεν το είπες καλά, καταρχάς αυτό είναι ένα χαλί κερμάν, Περσικό, είναι η πόλη Κερμάν δεν υπάρχει πια, είναι του 1900, έχει καταστραφεί απ΄τους σεισμούς και αυτό το χαλί έχει έναν πολύ μεγάλο ρόμβο που ο ρόμβος που έχει μέσα όπως τον βλέπουμε είναι ρόμβος ροζέτα, είναι με τα χρώματα που υπάρχουν στον Παράδεισο, είναι δηλαδή όπως λέμε ο κήπος του Παραδείσου. Το δε χρώμα του το κόκκινο, είναι το κόκκινο το ωραίο της φωτιάς, του έρωτα και εκείνα τα πρασινογκριζοπετρόλ είναι ό,τι ωραιότερο, ο κήπος του Παραδείσου” , είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Μιμήθηκα τη Δέσποινα αλλά δεν πούλησα καλά το κερμάν!! Δεαποινάρα μου ακομπλεξάριστη, δοτική και αγαπημένη. (Και φυσικά το σπίτι μας είναι «ντυμένο» εδώ και χρόνια με τα υπέροχα χαλιά της)», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στη λεζάντα που το συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Απόλαυσέ το:

Read More

And More