Ο Γιώργος Τσούλης συγκλονίζει για την “μάχη” του με την παχυσαρκία – “Σε ένα καλοκαίρι έφτασα 65 κιλά από 110”

Στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Τσούλης. Ο γνωστός σεφ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για τη “μάχη” του με την παχυσαρκία. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς για χάρη ενός κρυφού έρωτα έχασε 45 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι, φτάνοντας στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας.

«Είμαι 32 χρονών. Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα επειδή το έλεγαν οι φίλοι μου. Τους το είπα όταν μεγάλωσα και βγήκα στην τηλεόραση. Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως και η οικογένειά μου.

Ήταν το πιο λάθος πράγμα που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Τύπου ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε πρωί. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…

Δεν υπήρχε κάποιος να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δεν με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More