Ο γιος της Γιάννας Αγγελoπούλου και η “ωραία του κολεγίου” που του έκλεψε την καρδιά

Μπορεί να τους είδαμε μαζί για πρώτη φορά στο γάμο της κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου (o γιος της Παναγιώτης είναι ο νεαρός στη φωτογραφία δεξιά), Καρολίνας, όμως αυτή η σχέση μετρά ήδη τρία χρόνια. Ο μεγαλύτερος γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης Παπαδιαμάντη (η κοπέλα με το γαλάζιο φόρεμα στη φωτό που ακολουθεί).

Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που πήγαιναν ακόμη στο Αμερικάνικο κολέγιο, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ήρθαν πιο κοντά όταν ο αδερφός της Έλλης βρέθηκα στο ίδιο τμήμα με τον Παναγιώτη. Η Έλλη Παπαδιαμάντη σπούδασε νομική, όμως σύντομα η αγάπη της για την κλασική μουσική και συγκεκριμένα το κλασικό τραγούδι κέρδισε το ενδιαφέρον της.

Αν εξαιρέσει κανείς την εμφάνισή τους στο γάμο της αδερφής του Παναγιώτη, το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει το δημοσόευμα οι δυο τους ήταν μαζί και στην Αμερική όταν ο Παναγιώτης σπούδαζε ακόμη στο Χάρβαρντ, ενώ τα καλοκαίρια προτιμούν την κρουαζιέρα στα όμορφα ελληνικά νησιά.

Read More

And More