Ο γνωστός Έλληνας ποζάρει ημίγυμνος και οι κοιλιακοί του κόβουν την ανάσα!

Είναι νέος, ωραίος και διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, που σίγουρα θα ήθελε ο κάθε άντρας. Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο, για να το αποκτήσει έχει περάσει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και έχει προσέξει πολύ την διατροφή του. Έτσι, μάλιστα, συνεχίζει να το διατηρεί…

Οι κοιλιακοί-φέτες που διαθέτει κόβουν… ανάσες και κάνουν τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί. Οι πιο… αποκαλυπτικές αναρτήσεις του, μάλιστα, στα social media δεν είναι λίγες, ενώ έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια από τους followers του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταταράκη, το 24χρονο μοντέλο που κάνει μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, δημοσίευσε δύο selfies που έβγαλε στο μπάνιο του, στις οποίες πόζαρε ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, παρουσιάζοντας το απίστευτο σώμα που έχει “χτίσει” με κόπο και ιδρώτα. Όπως ήταν φυσικό, όσοι είδαν τις φωτογραφίες του έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Read More

And More