Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας βάφτισε την κόρη του στις Σπέτσες – Φωτογραφίες

Ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η νομικός Παναγιώτα Δρασιούδη βάπτισαν πρόσφατα την κόρη τους! Ο επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας πρόλαβε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας πραγματοποίησε τη βάπτιση της μικρής Λευκοθέας με τον πιο λαμπερό τρόπο στις Σπέτσες. Είχαν προηγηθεί λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της, όπου τα γιόρτασαν με ένα καθιστό δείπνο για τους κοντινούς φίλους του ζεύγους στον κήπο της κατοικίας τους στην Φιλοθέη.

Η κατσαρομάλλα, μελαχρινή, μικρή νεοφώτιστη που μόλις συμπλήρωσε το ένα έτος ηλικίας της πρόλαβε τελικά με αυτόν τον τρόπο και όμορφα γενέθλια και λαμπερή βάπτιση. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με τους καλεσμένους να φορούν μάσκες στον γραφικό Ιερό Ναό του Αγίου Μάμα στις Σπέτσες. Η πολύ προσεγμένη δεξίωση (για είκοσι επιφανείς καλεσμένους) έγινε στη συνέχεια τηρώντας όλες τις αποστάσεις ασφαλείας σε ένα ιστορικό και πανέμορφο ξενοδοχείο.

Η μητέρα και η κόρη φορούσαν από μία υπέροχη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και ο πατέρας ένα ραφ κοστούμι για να κάνει αντίθεση με το μακρύ λευκό φόρεμα της κόρης του. Οι τρεις νονές, αφού είπαν μελωδικά το “πιστεύω”, χάρισαν στη νεοφώτιστη έναν υπέροχο χειροποίητο Σταυρό ειδικά σχεδιασμένο και δημιουργημένο για την Λευκοθέα από τον Δημήτρη Χανιώτη.

Δες φωτογραφίες:

Να σας ζήσει!

Read More

And More