Ο Γολγοθάς της οικογένειας του Μπάρκουλη – Τα προβλήματα υγείας της γυναίκας του, μετά τη δική του σοβαρή περιπέτεια

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα της οικογένειας του Ανδρέα Μπάρκουλη. Μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, που εδώ και λίγες μέρες βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του και η σύζυγός του Μαρία αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας. Η ίδια μιλά για τη δύσκολη περίοδο που περνούν, αλλά και τους ανθρώπους που τους στηρίζουν στα δύσκολα…

Ο Ανδρέας Μπαρκουλης πέρασε μεγάλη λαχτάρα με την τελευταία περιπέτεια υγείας που είχε. Μπορεί να πήρε εξιτήριο, αλλά τα προβλήματα στο αναπνευστικό (που τον ταλαιπωρούν χρόνια0 συνεχίζονται και εκείνος ακολουθεί ιατρική θεραπεία, όπου του χορηγείται κορτιζόνη. Στο πλευρό, του όμως, βρέθηκε αναπάντεχα ο γιατρός Σταύρος Τσιριγιωτάκης, που έμαθε για την περιπέτειά του και του παρέχει δωρεάν ιατρική βοήθεια.

Την ίδια στιγμή, το δικό της Γολγοθά περνά και η σύζυγος του ηθοποιού Μαρία. “Λόγω αυξημένου σακχάρου ξεκίνησα ενέσεις ινσουλίνης. Ο γιατρός που με εξέτασε τόνισε ότι πρέπει πλέον να ασχοληθώ σοβαρά με την υγεία μου, γιατί αλλιώς θα πεθάνω”, αποκάλυψε εκείνη στην Espresso. Και πρόσθεσε: “Έχω περάσει πολλά βάσανα και ακόμη περνάω”.

Read More

And More