Ο Gordon Ramsay πέταξε έξω από την εταιρεία του τον πεθερό και παραγωγό του

Σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί ο Chris Hutcheson, πεθερός και μέχρι πρώτινος δεξί χέρι του “Εφιάλτη στην Κουζίνα” αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως βρέθηκε εκτός εταιρείας. Μια μέρα θέλησε να μπει στο γραφείο του στα κεντρικά της εαιρείας που σύστησε ουσιαστικά μαζί με τον γαμπρό του και οι δικηγόροι του Gordon Ramsey του απαγόρεψαν την είσοδο.

Έκτοτε ο Chris δεν έχει επικοινωνήσει με τον διάσημο άγγλο παρουσιαστή, αλλά ούτε και με την κόρη του – δηλαδή τη γυναίκα του Ramsay. Φήμες θέλουν πίσω από την κίνηση της απομάκρυνσης του από την εταιρείας, υπέρογκα δάνεια στο όνομα του που ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο ίδιο υποστηρίζει πως η δημοσιοτήτα μετέτρεψε τον σύζυγο της κόρης του σε “τέρας”, που έχει στρέψει ακόμη και το ίδιο του το παιδί εναντίον του. Μάλιστα όπως αναφέρει, την ημέρα της αποπομπής του από την εταιρεία, δεν είχε καν την ευθιξία να του το αναγγείλει ο ίδιος. “Την μέρα που με έδιωχναν από την εταιρεία, ο Gordon ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με την αγορά μιας ολοκαίνουριας ferrari αξίας 200.000 ευρώ” αναφέρει.

Read More

And More