Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς, ενώνουν τηλεοπτικά και πάλι τις δυνάμεις τους…

Περασμένα, ξεχασμένα είπαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς και πλέον διατηρούν άριστες σχέσεις. Ναι, η κόντρα των δύο ανδρών στην μετά "Ομορφου κόσμου το πρωί" εποχή ανήκει πια στο παρελθόν και έτσι οι δυο τους συχνά - πυκνά φροντίζουν να τα λένε.. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πήραν και την απόφαση να ενώσουν και πάλι τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις. Αυτή την φορά ,όμως, όχι για τον "Ομορφο κόσμο το πρωί", αλλά για τον "Ομορφο κόσμο" το βράδυ, μιας και ο Νίκος θα είναι ο guest καλεσμένος της αυριανής εκπομπής του Γρηγόρη στο Mega (10.30 μ.μ.) Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου», μας ταξιδεύουν αύριο μέχρι τα Κύθηρα και μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στον Νίκο Μουτσινά που δεν κατάφερε να ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι και έχει… ξεμείνει στην Αθήνα.

Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την μοναδικότητα των Κυθήρων με την άγρια ομορφιά, την μυστηριακή ατμόσφαιρα, τους μύθους και τις παραδόσεις. Επισκέπτεται το νησί Χύτρα για να βρει ένα σπάνιο είδος φυτού, με το χαρακτηριστικό όνομα «siempreviva», που δε μαραίνεται ποτέ. Γνωρίζει τρεις ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων που είναι παράλληλα και δεξιοτέχνες στο παίξιμο παραδοσιακών οργάνων. Ο ένας από αυτούς δίνει στον Γρηγόρη ένα ξεχωριστό δώρο για να το παραδώσει στην Τάμτα.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης παρακολουθεί την παρασκευή του παραδοσιακού ποτού φατουράδα και επισκέπτεται μέρη απίστευτης ομορφιάς, όπως το Διακόπτη με το περίφημο ναυάγιο, τους καταρράκτες του Μυλοπόταμου, το κάστρο της Παλαιόχωρας, το πέτρινο γιοφύρι στο Κατούνι και άλλα.

Ο Νίκος από την Αθήνα και ο Γρηγόρης από τα Κύθηρα δεν σταματούν να μιλάνε στο τηλέφωνο. Στο τέλος του επεισοδίου, ο Νίκος υποδέχεται τον Γρηγόρη στο λιμάνι όπου πλέον τα λένε από κοντά.

Μικρόφωνο στο χέρι, σακίδιο στην πλάτη και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους…

Read More

And More