Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζει το The Bachelor: «Μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» (video)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή Ευτυχείτε, αποφεύγοντας να απαντήσει για τις φήμες περί γάμου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο The Bachelor, ενώ αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πριν την πρεμιέρα του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος είναι πολύ δύσκολη χρονιά αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω ότι με αυτή την εκπομπή βγάζουμε ωραίο αποτέλεσμα. Οπότε νιώθω εγώ καλά. Το ζήτημα είναι εγώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και από κει πέρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποδέχτηκε πάρα πολύ ωραία».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για τα reality της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Big Brother και το Bachelor, τόνισε με σαφήνεια πως «δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor… Ειλικρινά… Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή».

 

«Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα» πρόσθεσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Παράλληλα, πρόδωσε πως είχε πρόσφατη επικοινωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή. «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλήσαμε στο τηλέφωνο μια βδομάδα πριν βγει στον αέρα το Big Brother και του έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση».

Read More

And More