Ο Γρηγόρης Βαλτινός συγκινείται μιλώντας για τον πατέρα του: «Τον γνώρισα όταν ήμουν 20 χρονών…» [video]

Στο “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός, οι οποίοι μίλησαν για την υποκριτική αλλά και πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής τους.

Ο γνωστός ηθοποιός, με άκρως ειλικρινή διάθεση, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια που τον ωρίμασαν απότομα, τον τρόπο με τον οποίο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του και τονίζει ότι η υποκριτική αποτέλεσε τη μοναδική διέξοδο στα προβλήματά του.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους και βρήκαν άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Ο πατέρας μου στην Αμερική όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε ήταν αυτό νομίζω ότι συγκλονίστηκε, νομίζω συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιό του… Κι εγώ συγκινήθηκα αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο, όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δυο άνθρωποι, σημαίνει ότι κάτι έκαναν λάθος, κάτι έκανε λάθος η ζωή, κάτι έκαναν λάθος οι γύρω τους; Χωρίζουν και καμιά φορά είναι πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και καταστρέφουν τα παιδιά τους, την ψυχολογία και τον χαρακτήρα τους… Εγώ γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήταν 20 χρονών, όταν ήρθε από την Αμερική συναντηθήκαμε. Δεν ήταν ένας ξένος».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More