Ο Harry Styles στη νέα ταινία «Star Wars»;

Ο Harry Styles στη νέα ταινία «Star Wars»; | tlife.gr

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Harry Styles να εμφανιστεί στη νέα ταινία της επικής κινηματογραφικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Star Wars». Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ της ταινίας «Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker» ο Mark Hamill, ο Αμερικανός ηθοποιός που υποδύεται τον Λουκ Σκαϊγουόκερ δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε στο Twitter:

«Απόψε η πρεμιέρα του The Rise of Skywalker, #TheRiseOfSkywalker Premiere φέρνει τελικά τον αποχαιρετισμό της δυσλειτουργικής οικογένειάς μου! Αναρωτιέστε ποιος θα είναι ο #SecretStormtrooper σε αυτό; Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι ήταν superstars του Ηνωμένου Βασιλείου (2 μέλη της βασιλικής οικογένειας + 2 ηθοποιοί), αλλά ακόμα κανένας τραγουδιστής, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μία κατεύθυνση: #Stylestrooper».

Ο Μαρκ Χάμιλ δημοσίευσε φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry, του πρίγκιπα William, του Daniel Craig και του Tom Hardy να φορούν τη χαρακτηριστική στολή των στρατιωτών της Αυτοκρατορίας (Stormtroopers). Η τελευταία φωτογραφία στην ανάρτησή του ήταν μία με τον τραγουδιστή, πρώην μέλος των One Direction, Harry Styles ντυμένο Stormtrooper.

 

Η φωτογραφία είναι αληθινή, καθώς ο Styles επέλεξε τη συγκεκριμένη αμφίεση στο φετινό Halloween.

READ more