O Η. Κασιδιάρης πάει στην εισαγγελία να καταθέσει μήνυση.

Από τη στιγμή που έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης -μετά τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη και το νερό στη Ρένα Δούρου, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κιόλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται.

Όλα δείχνουν ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ όλα δείχνουν ότι ο δικηγόρος του θα ζητήσει νέα αναβολή της δίκης, ισχυριζόμενος ότι δικάζει εκτός Αθηνών και έχει να εξετάσει έναν πολύ σημαντικό μάρτυρα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δικάζεται για την επίθεση εναντίον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επίθεση είχε γίνει το 2007 στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Τον καθηγητή είχε τραυματίσει ομάδα νεαρών, χτυπώντας τον με μαχαίρι και γκλοπ. Του είχαν πάρει το πορτοφόλι κι άλλα αντικείμενα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που φέρεται να είχε νοικιάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τον αριθμό κυκλοφορίας κράτησαν αυτόπτες μάρτυρες.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ότι τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές και ότι όταν έγινε η επίθεση, εκείνος απουσίαζε στο εξωτερικό.

Read More

And More