Ο Ηλίας Γκότσης είναι και πάλι single: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε μετά από πέντε χρόνια!

Ο Ηλίας Γκότσης κέρδισε στο Survivor, αλλά έχασε στην αγάπη. Όταν μπήκε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είχε πέντε χρόνια σχέση με τη Χριστίνα. Την αγαπούσε και δήλωνε, ακόμα και όταν τελείωσε το παιχνίδι, πώς θα προχωρούσε μαζί της. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, ο Ηλίας μίλησε ανοιχτά για το τέλος της σχέσης του και αποκάλυψε τι συνέβη.

«Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social. Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Την καταλαβαίνω απόλυτα. Πάντα πριν κρίνω κάποιον μπαίνω στα παπούτσια του, να κατανοήσω γιατί μπορεί να συμπεριφερθεί έτσι. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του Survivor, αλλά από την άλλη ούτε εγώ μπορούσα να το διαχειριστώ, που το βίωνα έντονα. Και έτσι τη δικαιολογώ και σέβομαι απόλυτα ότι αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε όλους. Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάθε μέρα και έτσι κερδίζονται. Τα τρόπαια, οι τίτλοι, η αναγνωρισιμότητα, δεν σου εξασφαλίζουν ουσιαστικές σχέσεις και με ενδιαφέρει η Χριστίνα και θέλω να είναι καλά. Όχι, δεν το πήρα ως απόρριψη. Το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό».

Δες το βίντεο και θυμήσου την συνάντηση του Ηλία με την Χριστίνα στον Άγιο Δομίνικο:

https://www.youtube.com/watch?v=86M7A_BSoNw

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164