Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη φυλακή: Τα χαστούκια, η πρωταθλήτρια και το μοντέλο (pics, video)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο πρώην εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είναι πλέον στις φυλακές Δομοκού.

Το άλλοτε «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου (με τον οποίο πια, όπως λέγεται δεν μιλιούνται) ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, με τη βροντερή φωνή και τις ακραίες αντιδράσεις, οδηγήθηκε με χειροπέδες στα χέρια και υπό τη συνοδεία των αντρών της ασφάλειας στην αστυνομική κλούβα. Πρόλαβε να φωνάξει «Ζήτω η Ελλάς».

Δες το βίντεο του NewsIt:

Ο «μπροστάρης» της Χρυσής Αυγής, όπως είχε γίνει γνωστό, είχε δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη σκοποβολή και το γυναικείο φύλο. 

 

Δύο σχέσεις του είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μερικά χρόνια.

Αρχικά, ήταν η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου με τα δύο χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ήταν τέλη του καλοκαιριού του 2012, μετά τον αποκλεισμό της Βούλας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω ενός ρατσιστικού tweet. Πολλά «μάτια» τότε είχαν δει τους δυο τους να δειπνούν σε διάφορα εστιατόρια. Άλλωστε για αρκετό κόσμο, η στήριξη του πρώην βουλευτή στην αθλήτρια σχετικά με τις ακραίες απόψεις που εξέφρασε στο twitter δεν ήταν τυχαία. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν, πως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επηρεάσει την αθλήτρια στις πεποιθήσεις της.

 

«Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα που γράφονται με καλό ή κακό σκοπό» είχε δηλώσει λίγο καιρό μετά η Βούλα Παπαχρήστου στο Ιόνιον FM, χωρίς ουσιαστικά να διαψεύσει τη σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη. Εξάλλου, οι κοινές φωτογραφίες των δυο τους «μαρτυρούσαν» πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Λίγο καιρό μετά, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό και έναν νέο έρωτα στη ζωή του «σκληρού» της Χρυσής Αυγής. Η νέα «είσοδος» στην καρδιά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό, είχε το όνομα Έλενα Κωνσταντινίδου. Η νεαρή μελαχρινή είχε κερδίσει τον τίτλο Μις Τουρισμός 2012, ενώ είχε εργαστεί και ως γραμματέας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Πιερίας Γ. Κωνσταντόπουλου.

Η Έλενα είχε συνοδεύσει ουκ ολίγες φορές τον Ηλία Κασιδιάρη σε εκδηλώσεις του κόμματος, χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η σχέση τους διήρκησε έξι μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και οι δύο γυναίκες, έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους το παρελθόν και έχουν προχωρήσει στις ζωές τους.

Την Άνοιξη του 2014, έντονη φημολογία ήθελε το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη να διατηρεί σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Τότε, η μελαχρινή καλλονή είχε απαντήσει κατηγορηματικά: «Δεν τον ξέρω, δεν είχα και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με πολιτικά πρόσωπα».

Ωστόσο, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είχε δείξει την ίδια ευγένεια σε όλες τις γυναίκες. Να σας θυμίσουμε ότι έριξε νερό στη Ρένα Δούρου και το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη.

Read More

And More