Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρετά οριστικά το Your Face Sounds Familiar!

Όπως έγινε σήμερα επίσημα γνωστό, το Your Face Sounds Familiar ρίχνει πρόωρη αυλαία και δεν πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τουλάχιστον αυτή τη σεζόν. Οι απαιτήσεις του επιτυχημένου show είναι τέτοιες που δεν μπορούν να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις. «Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου στο Πρωινό.

Ένα από τα φαβορί του show μεταμφιέσεων ήταν ο νεαρός Ηλίας Μπόγδανος. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είχε κάνει μερικές πολύ επιτυχημένες μεταμορφώσεις, όπως εκείνη της Billie Eilish και το σίγουρο ήταν ότι είχε πολλά να δώσει ακόμη. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας αποχαιρέτησε το Your Face Sounds Familiar:

“Είμαι ευγνώμων για αυτό το μικρό αλλά υπέροχο ταξίδι! Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και έζησα στιγμές μοναδικές που θα με ακολουθούν για πάντα! Thanks for the memories! Εις το επανιδείν” έγραψε στα social media.

Read More

And More