Ο Ηλίας βγήκε με …κόκκινο στην Ελένη !

Ο Ηλίας βγήκε με …κόκκινο στην Ελένη ! | tlife.gr

Τον περίμενε πως και πως …Τον παρακαλούσε εδώ και καιρό να της κάνει το χατίρι και να βρεθεί μαζί της στο πλατό να πιουν «Καφέ» ,αλλά πως να ξυπνήσει πρωί ο Ηλίας ; Ποιος Ηλίας ; Ο Ηλίας είναι μόνο ένας ! Ο Ηλίας Ψιννάκης .Επειδή ,όμως, ο επιμένων νικά, η Ελένη Μενεγάκη τα κατάφερε κι έτσι ο Ηλίας σήμερα που ήταν και η γιορτή της ,βρέθηκε τελικά στο στούντιο «Pro».

Εννοείται πως η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε μετά Βαίων και κλάδων, ενώ έδειξε να απολαμβάνει τρελά την παρέα του .Αναμενόμενο θα μου πείτε… Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ,ήταν το γεγονός πως ο Ηλίας της βγήκε με …κόκκινο ! Γιατί; Γιατί και για το «GReek Idol» της την είπε, ενώ την ρώτησε την γνώμη της και για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αυτή την εποχή ως γνωστόν, είναι ο …ακατανόμαστος !

«Το ότι έχω δεχτεί πρόταση να συμμετέχω στην επιτροπή του «X-Factor» ,είναι μία πληροφορία που κι εγώ απλά διαβάζω δεξιά και αριστερά, κανείς δεν μου έχει πει κάτι» .Είπε ο Ηλίας στο περίπου όταν τον ρώτησε η παρουσιάστρια για το αν έχει δεχτεί πρόταση για το τάλεντ – σόου του ΑΝΤ1 και στην συνέχεια έκανε το λάθος να τον ρωτήσει για το αν θα δεχόταν να μπει στην επιτροπή του «Greek Idol» :

«Η αλήθεια είναι πως αυτή η επιτροπή χρειάζεται ενισχύσεις …Δεν βλέπετε, είναι χάλια …Γενικώς είναι χάλια όλο το σόου , συμφωνείς ;» ρωτά με τον γνωστό αφοπλιστικό του τρόπο ο Ηλίας την Ελένη και την αφήνει …άφωνη.

«Οχι εγω δεν συμφωνώ ,είναι μία χαρά το σόου και η επιτροπή» ,απαντά εκείνη προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση.

«Το λες ειλικρινά; Μην γελάς … Πες το αυτό που λες κοιτώντας την κάμερα» , συνεχίζει ο μάνατζερ ,φέρνοντας την Ελένη σε φοβερή αμηχανία.

«Με φέρνεις σε δύσκολη θέση…» ,του απαντά όπως είναι φυσικό εκείνη και το …τελειωτικό χτύπημα έρχεται αμέσως μετά …

«Ο Κωστόπουλος στην επιτροπή πως σου φαίνεται;»

Η Ελένη πραγματικά κοκκινίζει στον αέρα και λέει : «Ανεξάρτητα απ ΄ότι έχει γίνει, ναι μου αρέσει και στο λέω αυτό, γιατί εγώ είμαι δίκαιος άνθρωπος» …

Ντόιιινγκ , το γνωστό καλύτερα να …μασάς παρά να μιλάς ,εδώ κολλάει γάντι. Ομως τι να κάνουμε που ο Ηλίας είναι και …αυθόρμητος και …απρόβλετπος και …ανεξέλεγκτος ;

READ more