Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης έγινε… Επίσκοπος! (pics)

Τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, αν και ξεκίνησαν με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχωρούν πλέον κανονικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Feelgood Entertainment, το φθινόπωρο του 2020, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του.

Πρωταγωνιστής της ταινίας, που φέρει την υπογραφή της Γιελένα Πόποβιτς, είναι ο Άρης Σερβετάλης, ενώ μαζί του παίζουν ο Μίκι Ρουρκ (σε ένα μικρό ρόλο) και ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ και η Μαρθίλια Σβάρνα.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν οι: Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος. 


Σ’ αυτή τη διεθνούς επιπέδου ταινία θα εμφανιστεί και ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης, υποδυόμενος ένα Επίσκοπο στην Αίγυπτο. Ο ίδιος, λοιπόν, για τις ανάγκες του ρόλου του κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και έγινε αγνώριστος.

Ως λάτρης του Instagram, ο ίδιος ανήρτησε στο προφίλ του δύο φωτογραφίες που έβγαλε στα γυρίσματα και η αλήθεια είναι πώς τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Read More

And More