Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης παντρεύεται!

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης παντρεύεται! | tlife.gr

Ο Σταύρος Νικολαϊδης παντρεύεται την αγαπημένη του Γιώτα Ζαρμακούπη μέσα στο καλοκαίρι. Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στην σειρά του ΑΝΤ1 “Εγκλήματα” και η σύντροφός του, αισθητικός στο επάγγελμα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Αυγούστου. Ο γάμος, όπως διαβάζουμε στην Espresso θα γίνει στην ορεινή Ναυπακτιά, στο χωριό της νύφης, με όλες τις παραδόσεις.

Οι κουμπάροι είναι μία φίλη της Γιώτας και η αδελφή του γαμπρού, Κάτια Νικολαίδου. Τα πρωτότυπα προσκλητήριο που έχουν την μορφή πρόσκλησης σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται. Μάλιστα επάνω και την φωτογραφία του σκύλου τους Όσκαρ.

/

Για την πρόταση γάμου ο Σταύρος είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό λοιπόνΤο καλοκαίρι του 2012 έκλεισα ένα διήμερο σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με πρόφαση τα γενέθλιά μου, στις 25 Ιουλίου, έξω από το Ναύπλιο. Το ξενοδοχείο θύμιζε κάστρο . Έκλεισα για δυο μέρες μια σουίτα με ιδιωτική πισίνα. Όπως ήμασταν στην πισίνα και την έκανα βόλτα με το στρώμα, είχα το δαχτυλίδι στην τσέπη του μαγιό μου και διακριτικά το έριξα μέσα στην πισίνα. Ωχ κάτι γυαλίζει κάτω, της λέω, για βούτηξε να το πάρεις. Κι εκείνη μου είπε: Λες να είμαστε τόσο τυχεροί και να βρήκαμε δαχτυλίδι;. Στην αρχή δεν το κατάλαβε, αλλά όταν είδε ότι ήταν μονόπετρο, το συνειδητοποίησε και άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται. Άρχισε να γελάει και να κλαίει ταυτόχρονα.

READ more