Ο James Corden παραδέχθηκε ότι έχασε ρόλους λόγω του βάρους του

Ο James Corden παραδέχθηκε ότι έχασε ρόλους λόγω του βάρους του | tlife.gr

Ο James Corden είναι ένας από τους περιζήτητους ηθοποιούς, τον οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα ως παρουσιαστή του «The Late Late Show», αλλά σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «New Yorker» θυμήθηκε ότι έχασε ρόλους, επειδή οι υπεύθυνοι casting θεώρησαν ότι είναι υπέρβαρος.

«Ήμουν καλός για να υποδυθώ έναν εύσωμο δικαστή σε μια αίθουσα δικαστηρίου, ή θα ήμουν ο τύπος που αφήνει μια τηλεόραση στον Hugh Grant σε μια ταινία» είπε και εξήγησε πώς το Hollywood παρουσιάζει κάποιον που φορά μεγαλύτερο νούμερο ρούχα.

«Εάν κάποιος ερχόταν από έναν άλλο πλανήτη και άνοιγε την τηλεόραση, θα πίστευε ότι οι άνθρωποι που είναι εύσωμοι ή υπέρβαροι δεν κάνουν σεξ» πρόσθεσε. «Δεν ερωτεύονται. Είναι φίλοι ανθρώπων που ερωτεύονται. Πιθανόν να μην είναι τόσο λαμπεροί, αλλά περνούν καλά και δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία όσο οι άνθρωποι που είναι πραγματικά εμφανίσιμοι».

Ο Άγγλος ηθοποιός, τραγουδιστής, τηλεοπτικός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη σε μία από τις πρώτες του δουλειές, όταν υποδύθηκε τον επιστάτη σε κολέγιο στη σαπουνόπερα «Hollyoaks» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως θυμήθηκε ο James Corden, ο υπεύθυνος σκηνικού διακόσμησε το δωμάτιο του χαρακτήρα που υποδυόταν με αφίσες με fast food.

Ο Corden εξοργίστηκε και επέμεινε ότι δεν θα γυρνούσε τη σκηνή μέχρι να αφαιρεθούν οι αφίσες. «Θεώρησα ότι ήταν πραγματικά κακό για όποιον είναι υπέρβαρος» εξήγησε ο ηθοποιός. «Θυμάμαι να λέω στον υπεύθυνο: «δεν γνωρίζω κανένα άτομο που θα έβγαζε μια φωτογραφία ένα χοτ ντογκ και ένα χάμπουργκερ και θα τα κολλούσε στον τοίχο»».

Η προσβολή λόγω του βάρους του άλλου υπάρχει πάντα, υποστήριξε ο James Corden. «Μας το θυμίζουν όλο τον χρόνο», είπε. «Υπάρχει μια κοινή και προσβλητική παρερμηνεία ότι οι άνθρωποι με λίπος είναι ηλίθιοι και τεμπέληδες. Δεν είναι. Το καταλαβαίνουμε. Γνωρίζουμε ότι το υπερβολικό βάρος δεν είναι καλό για εμάς. Αγωνίζομαι όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να διαχειριστώ το βάρος μου», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more