Ο Κ. Καραφώτης “υποκλίνεται” στις εστεμμένες!

Χθες το βράδυ οι εστεμμένες των καλλιστείων του Αντέννα επισκέφθηκαν το κέντρο Frangeliko για να απολαύσουν τον Κώστα Καραφώτη αλλά και για να ακούσουν τη νέα του επιτυχία με τίτλο ”Yποκλίνομαι”.

Η Άννα Πρέλεβιτς πήρε την αδερφή της και τις υπόλοιπες κοπέλες που διακρίθηκαν στα καλλιστεία και πήγαν να διασκεδάσουν στο Frangeliko. Το TLIFE ήταν εκεί. Το πρόγραμμα άνοιξε η πανέμορφη Θέλξη. Υπήρχε πάρα πολύ κέφι και τα κορίτσια δεν σταμάτησαν να πετούν λουλούδια και να τραγουδούν τις επιτυχίες της. Στο τραπέζι μαζί με τις εστεμμένες ήταν ο Μάνος Μανιάτης αλλά και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός.

Στην συνέχεια βγήκε ο Κώστας Καραφώτης, όπου το κέφι πια απογειώθηκε. Η νέα του επιτυχία με τίτλο ”υποκλίνομαι στην ομορφιά σου” ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στα πανέμορφα κορίτσια. Με το που βγήκε στην πίστα αμέσως ”υποκλίθηκε” στην ομορφιά τους και τους το αφιέρωσε. Τα κορίτσια πέταγαν λουλούδια και τράβαγαν φωτογραφίες με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Τα πανέμορφα κορίτσια μόλις έφτασαν!

Η σταρ Ελλάς και στα αριστερά η αδερφή της.

Μόλις εμφανίστηκε η πανέμορφη Θέλξη στην πίστα. Τα κορίτσια τραγουδούν μαζί με της, τις επιτυχίες της!

Ο Κώστας Καραφώτης άνοιξε το πρόγραμμα με τη νέα του επιτυχία ”υποκλίνομαι” όπου και την αφιέρωσε στα κορίτσια.

Στην συνέχεια η Άννα Πρέλεβιτς μπήκε στο καμαρίνι για να γνωρίσει τον Κώστα Καραφώτη από κοντά. Εκείνος μόλις την αντίκρυσε αστειεύτηκε για το ύψος της μιας και είναι πανύψηλη. Φανερά γοητευμένος φωτογραφήθηκε μαζί της και στην συνέχεια ξαναβγήκε στην πίστα για να συνεχίσει το πρόγραμμα.

Ο Κώστας Καραφώτης με την σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλεβιτς στο καμαρίνι.

Στην συνέχεια τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του η Σταρ ελλάς και η Μις Γιάνγκ. Η Μις Ελλάς απουσίαζε γιατί είχε νωρίς το πρωί φωτογράφιση και έπρεπε να φύγει.

Η Άννα Πρέλεβιτς με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Γαλανό.

Δες το βίντεο με την αφιέρωση του Κ.Καραφώτη στην Άννα Πρέλεβιτς:

Δες το βίντεο με τον Κώστα Καραφώτη και τα κορίτσια στο καμαρίνι του:

Ρεπορτάζ: Κική Τσολακίδη

Read More

And More