Ο Κ. Κρομμύδας στο TLIFE: “Μου αρέσει να κάνω τον κακό!”

Για την επιτυχία της σειράς του Mega, “Η Ζωή της Άλλης”, το ρόλο του “κακού” που υποδύεται αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπει στο δρόμο μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας στο TLIFE.

Ο τηλεοπτικός “Σωτήρης” που καθήλωσε το κοινό με τις μηχανοραφίες και τις ίντρικες που προκαλούσε στη “Ζωή της Άλλης”, έκλεψε λίγο χρόνο από τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς και αποκάλυψε τι θα δούμε του χρόνου.

Ο Κώστας Κρομμύδας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην αγαπημένη κορούλα του με την οποία θα περάσει και τις καλοκαιρινές του διακοπές και στα εντατικά γυρίσματα της σειράς. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο ρόλος του “Σωτήρη” μεγαλώνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα τον δούμε πιο εκρηκτικό και δυναμικό σε σχέση με πέρσι. Ο “κακός’ της σειράς θα διεκδικήσει την “Ξένια”, που του έχει μείνει απωθημένο.

Όσον αφορά την επιτυχία της σειράς δηλώνει πολύ ικανοποιημένος και λέει πως του χρόνου θα πάει πολύ καλύτερα. “Έχουμε την εμπειρία και πιστεύω πως είμαστε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Δουλεύουμε και τη λεπτομέρεια”, λέει χαρακτηριστικά.

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται λέει πως είναι και εκείνος δυναμικός και επίμονος σαν τον “Σωτήρη” αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να κάνει όλα όσα κάνει ο ήρωας στη σειρά. Ο ίδιος εξομολογείται πως είναι αρκετά διαφορετικός, αστείος και ευαίσθητος με τα παιδιά. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που κάνει πλάκες με τους φίλους του και έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ. Μάλιστα ο ίδιος είχε φορέσει μια περούκα όμοια με αυτή της “Ξένιας” και είχε ανεβάσει τη φωτογραφία αυτή στο facebook του.

Ωστόσο, ο Κώστας Κρομμύδας αγαπά τις προκλήσεις και του αρέσει να υποδύεται κάποιον ήρωα που δεν μοιάζει με εκείνον. “Μου αρέσει να κάνω τον κακό. Γιατί ο κακός είναι πάντα σημαντικός χαρακτήρας στην πλοκή“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Έλληνας ηθοποιός σημειώνει ότι του αρέσει να εκπλήσσει το κοινό, το οποίο καταλαβαίνει με το που τον γνωρίζει πως δεν έχει καμια σχέση με το ρόλο του “κακού” που υποδύεται. Ο ίδιος υπογραμμίζει πως οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολλές. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες ακραίες περιπτώσεις όπου ο κόσμος ταυτίζεται με τον ήρωα που υποδύεται. “Ζω κάτι που δεν έχω ξαναζήσει”, λέει.

Τέλος, όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές του, αποκαλύπτει πως μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα θα πάει για λίγες μέρες στη θάλασσα μαζί με την 2χρονη κορούλα του και θα επισκεφθεί το χωριό του, τα ορεινά Τρίκαλα.

Read More

And More