Ο “Καφές” της Ελένης με την… κουμπάρα της, της έδωσε το φιλί της ζωής στους πίνακες τηλεθέασης ;

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ήρθε ο νέος με χαρά και η αλήθεια είναι πως έχει ενδιαφέρον να δούμε το 2011 σε ποιο πρωινάδικο έκανε ποδαρικό με το… δεξί ! Βλέπετε μπορεί να διανύουμε Αγιες μέρες – αγαπημένη ατάκα της γιαγιάς μου… – όμως η μάχη στα πρωινάδικα μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά !

Ετσι, όλα τα τηλε-αστέρια μας έχουν πέσει στα τηλε-χαρακώματα και δίνουν σκληρή μάχη για τα μάτια της AGB ! O νέος χρόνος ,λοιπόν, μπήκε με χαμόγελο, με πλατύ χαμόγελο για το “Πρωινό Μοu” ,το οποίο βρέθηκε στην κορυφη του πίνακα τηλεθέασης με 22,7% στο σύνολο και 23,8% στα νεανικά κοινά.

Αμέσως μετά όχι δεν ακολουθούν οι Καραμερο-Χαριτάτοι ως συνήθως… Ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη, αφού ο “Καφές” που είπιε με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, με φόντο όλο το παρασκήνιο που συνοδεύει αυτή την σχέση, την εκτόξευσε στην δεύτερη θέση με 15,4% στο σύνολο και 20,4% στα νεανικά κοινά.

Τέλος στην τρίτη θέση έχει πέσει το “10 με 1 μαζί” , το οποίο δεν έχει πέσει απλώς στην τρίτη θέση, αλλά έχει πέσει σημειώνοντας μονοψήφιες τηλεθεάσεις ακόμη και στο σύνολο της τηλεθέασης ,οι οποίες κυμάνθηκαν στο 9,6%, ενώ στα νεανικά κοινά έπεσαν κι ακόμα περισσότερο, φτάνοντας το 8,8% ! Αουτς πόνεσαν…

Read More

And More