Ο καιρός τρελάθηκε! Καύσωνας και μπουρίνια

Πιο αναλυτικά, στα βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από νωρίς το βράδυ θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, ωστόσο στις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 24 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις πρώτες βραδινές ώρες θα είναι ισχυρά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 που το βράδυ θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Newsit

Read More

And More