Ο… κακός Τζέι Αρ πάει ξανά στο “Ντάλας” !

Είναι οριστικό. Η θρυλική σαπουνόπερα “Ντάλας”, που μεσουράνησε στη δεκαετία του ’80, επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες. Ο κακός Τζέι Αρ και η οικογένεια Γιούινγκ από το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν ντεμπούτο στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του αμερικανικού καναλιού ΤΝΤ. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, το καστ έχει κλειδώσει και ο σταθμός έχει παραγγείλει δέκα επεισόδια για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, από χθες, “ανέβηκε” στο Διαδίκτυο ένα τίζερ τρέιλερ του πιλότου της σαπουνόπερας, η οποία αναμένεται να τρελάνει τα μηχανάκια της AGB, όπως το 1978 που έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα.

Οι Λάρι Χάνγκμαν, Πάτρικ Ντάφι και Λίντα Γκρέι, η παλιά φρουρά του “Ντάλας”, θα πρωταγωνιστήσουν δίπλα στη νέα φουρνιά, κρατώντας τους αρχικούς ρόλους. Στην αναβίωση θα δοθεί περισσότερο βάση στους απογόνους της οικογένειας Γιούινγκ και στα δύο παιδιά του Τζέι Αρ. Θυμίζουμε ότι οι Γιούινγκ είναι μια πανίσχυρη οικογένεια με πετρελαιοπηγές στο Τέξας, έχοντας στην ιδιοκτησία τους τεράστια τμήματα γης. Στη σειρά που παιζόταν από το 1978 έως το 1991 οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει τη σκληρή μάχη μεταξύ του Τζέι Αρ (Λάρι Χανγκμαν) και του Μπόμπι (Πάτρικ Ντάφι) για τον έλεγχο της οικογένειας και της εταιρείας.

Τότε είχε επικρατήσει ο Μπόμπι εξοστρακίζοντας τον αδελφό του. Μάλιστα το επεισόδιο με τίτλο “Who shot JR – Ποιος πυροβόλησε τον Τζέι Αρ” είχε σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, με 350 εκατομμύρια τηλεθεατές, και έγινε δημοφιλής ατάκα ακόμα και στη χώρα μας.

Το σενάριο του νέου “Ντάλας” επικεντρώνεται στη συνέχιση αυτής της κόντρας που έχει περάσει πια στους γιους των δύο άλλοτε πανίσχυρων αντρών. Για τον έλεγχο των επιχειρήσεων Γιούινγκ θα μάχονται ο Τζον Ρος (Τζος Χέντερσον, γνωστός μας από το “Beverly Hills 90210”), γιος του Τζέι Αρ και της πρώην γυναίκας του Σου Ελεν (Λίντα Γκρέι), με τον ξάδερφό του Κρίστοφερ (ο γόης από τις “Νοικοκυρές σε απόγνωση” Τζέσε Μέτκαλφ), ο υιοθετημένος γιος του Μπόμπι. Ακόμα στα νέα μέλη του καστ είναι η Τζορντάνα Μπρούστερ, η σεξοβόμβα από το “The fast and the furious”, που θα υποδύεται την Ελενα και αποτελεί το μήλον της έριδος, καθώς είναι η ερωμένη τόσο του Τζον όσο και του Κρίστοφερ. Επίσης η Τζούλι Γκονζάλο θα παίξει τη Ρεμπέκα, μνηστή του Κρίστοφερ, και η Μπρέντα Στρονγκ θα είναι η γυναίκα του Μπόμπι.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΤΝΤ έκανε γνωστό ότι προσπαθούσε αρκετά χρόνια να βρει τρόπο να αναβιώσει τη δημοφιλή σειρά των 80s, αλλά έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία. “Μόνο όταν ήρθε στα χέρια μας το εξαιρετικό σενάριο της Σίνθια Σιντρέ ήμασταν σίγουροι ότι έχουμε τη βάση για τη δημιουργία μιας δυνατής καινούργιας σειράς. Είναι απίστευτο το ότι θα δούμε παλιούς και νέους χαρακτήρες μαζί, σε ένα πολύ καλό καστ”, δήλωσε με νόημα.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More