Ο Kanye West ζητά δημόσια συγγνώμη στην Kim Kardashian: «Ξέρω πως σε πλήγωσα»

Μετά τις σφοδρές κατηγορίες εις βάρος της οικογένειας Kardashian και συγκεκριμένα προς τη σύζυγό του Kim Kardashian και της μητέρας της Kris Jenner, ο Kanye West με νέα ανάρτηση στο Twitter ζητά δημόσια συγγνώμη στην γυναίκα του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Kim, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Kim θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα» έγραψε ο διάσημος καλλιτέχνης στο Twitter.

Μεταξύ των αναρτήσεων που είχε κάνει πριν μια βδομάδα, ο Kanye είχε αποκαλύψει πως η Kim Kardashian σκεφτόταν να κάνει έκτρωση στο πρώτο τους παιδί, την North, κάτι που έκανε έξαλλη την διάσημη τηλεπερσόνα. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, θέλουν την Kim να μιλά ήδη με δικηγόρο για την έκδοση του διαζυγίου τους… Μόλις πριν λίγες ημέρες, η ίδια εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας για την ψυχική υγεία του συζύγου της, ο οποίος φαίνεται πως πάσχει από διπολική διαταραχή, ζητώντας τη συμπόνοια του κόσμου.

Read More