Ο Kevin Spacey στην Επίδαυρο! Δες φωτογραφίες από τις πρόβες της παράστασης “Ριχάρδος Γ”!

Τον “Ριχάρδο Γ” του William Shakespeare ενσαρκώνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Kevin Spacey. Τα εισιτήρια και για τις τρεις παραστάσεις του, που ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή έχουν εξαντληθεί.

Μάλιστα, στις αρχικά δύο παραστάσεις του “Ριχάρδου Γ” έχει προστεθεί και μια τρίτη, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κόσμου. Ο χολιγουντιανός σταρ είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Sam Mendes, μετά την “οσκαρική” ταινία τους American Beauty (1999).

O Sam Mendes είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Donmar Warehouse επί μία δεκαετία, έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις στο Βασιλικό Σαιξπηρικό Θέατρο, στο Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας, στο Γουέστ Εντ και το Μπρόντγουεϋ.
Ο “Ριχάρδος Γ” αποτελεί την τελευταία παράσταση του “Bridge Project”. Ενός τρίχρονου θεατρικού εγχειρήματος που κατάφερε να ενώσει τις δύο μεγαλύτερες θεατρικές πρωτεύουσες του κόσμου, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, την Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη από τη μία, και το Old Vic του Λονδίνου από την άλλη δίνοντας την ευκαιρία σε κορυφαίους καλλιτέχνες να δουλέψουν πάνω σε κλασσικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Την Πέμπτη έγιναν οι τελευταίες πρόβες και όλα τα βλέμματα του καλλιτεχνικού χώρου, και όχι μόνο, είναι στραμμένα στο διάσημο ηθοποιό…
Δες φωτογραφίες από την πρόβα:

Read More

And More