«Ο Κήπος με τις Αλήθειες»: Πλήθος επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης – Φωτογραφίες TLIFE

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κήπος με τις Αλήθειες» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Μουσούρη.

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συναντιούνται ξανά  –σε μια θεατρική συνύπαρξη έπειτα από αρκετά χρόνια–  με το έργο «Things I know to be true» του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άντριου Μπόβελ. 

Δίπλα τους πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι Ματίνα Νικολάου, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Μάλιστα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στη χθεσινή επίσημη πρεμιέρα για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική αυτή παράσταση. Διάσημοι φίλοι των πρωταγωνιστών, καταξιωμένοι ηθοποιοί αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες απόλαυσαν στο έπακρο το θεατρικό έργο «Ο Κήπος με τις Αλήθειες».

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Μουσούρη και απαθανάτισε τις λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το παρών.

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς

Νίκος Μουτσινάς – Δέσποινα Βανδή

Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Αναστάσης Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη – Δανάη Μιχαλάκη

Ζέτα Μακρυπούλια – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δέσποινα Βανδή

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Νίκος Κοκλώνης – Μαρία Μπακοδήμου

Απόστολος Γκλέτσος – Μαρινέλλα – Γρηγόρης Βαλτινός

Έφη Μουρίκη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Γιάννης Μπέζος

Κατρίνα Τσάνταλη – Ανδρέας Βούλγαρης – Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος

Ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ο Γιάννης Βούρος με τη σύζυγό του

Ντένη Βαχλιώτη

Σάσα Σταμάτη

Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου

Μαρία Μπακοδήμου – Ματίνα Νικολάου – Δέσποινα Βανδή

Σταμάτης Φασουλής – Ζέτα Μακρυπούλια

Ιωάννης Αθανασόπουλος – Ματίνα Νικολάου – Σταμάτης Φασουλής

Ελένη Ράντου – Παναγιώτης Γαβρέλας

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο εκτυλίσσεται στον κήπο μιας οικογένειας, τα προβλήματα της οποίας έχουν τα ίδια, γνώριμα χαρακτηριστικά με αυτά μιας ελληνικής οικογένειας.

Η οικογένεια Πράις μπορεί να ζει στη μακρινή Αυστραλία, όμως γίνεται μια οικουμενική οικογένεια, στην οποία κάθε θεατής ανακαλύπτει στους χαρακτήρες και στις καταστάσεις οικεία στοιχεία και σημεία ταύτισης.

Μέσα από αυτούς τους έξι χαρακτήρες, βλέπει ένα κύτταρο της κοινωνίας, μέσω του οποίου, αν κάποιος το μεγεθύνει, θα αποκαλυφθεί όλος ο κοινωνικός ιστός. Το έργο του Άντριου Μπόβελ συνδυάζει το ακραίο κωμικό με τη βαθιά μελαγχολία, ενώ ταυτόχρονα οι πολύ κωμικές σκηνές διαδέχονται τις τρυφερές στιγμές.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More