Ο Κλοντ Λέσι περιγράφει αποκλειστικά στην Tatiana Live όλα όσα έγιναν την ημέρα του φονικού! Βίντεο

Ένα μήνα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο Κλοντ Λέσι μιλά αποκλειστικά στην Tatiana Live μέσα από τη φυλακή. Σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο 33χρονος δίνει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν την ημέρα του φονικού.

Τι του είπε το θύμα στο τηλέφωνο; Τι έγινε την ημέρα του φονικού; Πού βρισκόταν τις 18 μέρες που ήταν φυγάς; Έγινε το ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια;

“Ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω. Εδώ και έξι μήνες δεν μπορούσα να κοιμηθώ πάνω από μία, δύο, τρεις ώρες. Έξι μήνες… Πόσο να αντέξει το μυαλό;”, λέει ανάμεσα σε άλλα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε για το πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του

Ο Κλοντ Λέσι εξηγεί στην Tatiana Live ότι η σχέση του με τα πεθερικά του δεν ήταν καλή και ότι δεν τον ήθελαν λόγω καταγωγής.

“Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι δε θα ξαναδώ τα παιδι”, περιγράφει για την ημέρα του φονικού.Οι κινήσεις του μετά το φονικό και η αρπαγή του γιου του

“Δε θυμάμαι τι έγινε στο σπίτι της γυναίκας μου”, υποτηρίζει στην εκπομπή για τη στιγμή της δολοφονίας.

“Στο παιδί είχα πει ότι μάλωσα με τη μαμά και με κυνηγούσε η αστυνομία”, λέει τονίζοντας πως το παιδί του δεν κρύωσε, δεν πείνασε ούτε δίψασε σε όλη αυτή τη διάρκεια. Κοιμόντουσαν σε καλύβες ή τροχόσπιτα τα βραδιά.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά μου που τα άφησα ορφανά κι από μάνα κι από πατέρα”, υποστηρίζει.

Read More

And More