Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τη σύγκριση με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη: «Με βαραίνει το όνομα»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του αδικοχαμένου και πολύ αγαπημένου στο κοινό Παντελή Παντελίδη, τα τελευταια χρόνια έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα χνάρια του στον χώρο του τραγουδιού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον αδερφό του ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δε θα πήγαινε ποτέ να διαγωνιστεί σε ένα reality show.

«Είμαι υπέρ αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα και το ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Αναφορικά με τη σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη, είπε: «Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ,ότι μοιάζω με τον Παντελή., Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου».

«Το πρώτο είναι οι κιθάρες του έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το δεύτερο είναι το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού όπου και αν πάω. Αντλώ δύναμη συνεχώς, συγκινούμαι συνεχώς όταν λέω τα κομμάτια του. Συνεχώς τον σκέφτομαι» αποκάλυψε τέλος, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Read More

And More