Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβηκε στη ζυγαριά: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχασε στις διακοπές του Πάσχα!

Φέτος το Πάσχα ο Κωνσταντίνος Βασάλος το πέρασε στην Χαβάη μαζί με την σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μαζί μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από το άγχος της καθημερινότητά και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, ως λάτρεις του Instagram, δημοσίευσαν και οι δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους χαρίζουν απλόχερα τα likes τους.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε πάλι εντατική γυμναστική, καθώς έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί του. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά, προκειμένου να δει πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Προς έκπληξη του, όμως, είδε πώς όχι μόνο δεν πάχυνε, αλλά έχασε έξι ολόκληρα κιλά.

Έτσι, λοιπόν, φωτογράφησε τη ζυγαριά του και κάνοντας ένα κολάζ με αντίστοιχη φωτογραφία που είχε βγάλει πριν φύγει για το ταξίδι του, έκανε τη σύγκριση σχολιάζοντας: «Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει δίαιτα για να πάρει κιλά».

Μήπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να μας πει το… μυστικό του;

Read More

And More