Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μας καλεί σε ένα πάρτι με άρωμα Eurovision!

Όλα ξεκίνησαν από μια αυθόρμητη πλην όμως ευφάνταστη ιδέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πριν από τέσσερα χρόνια, ιδέα που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά και γνωστά γεγονότα την περίοδο του διαγωνισμού της Eurovision κάθε Μάιο και έγινε πια θεσμός, το Eurovision Concert.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, γνώστης του διαγωνισμού της Eurovision όσο λίγοι, με τρεις συμμετοχές στο διαγωνισμό το 1996, το 2002 και το 2005 με την Κύπρο, πολύχρονη πείρα και πολλές και μεγάλες επιτυχίες υποδέχεται τους Εurofans και όχι μόνο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Shamone σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα στις δεκαετίες του διαγωνισμού, ερμηνεύοντας τα πολύ όμορφα και μεγάλα τραγούδια που πέρασαν μέσα από τον μακροβιότερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης και του κόσμου. Φέτος, μετά την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων χρόνων θα διεξαχθούν δυο Eurovision Concerts, το πρώτο την Πέμπτη 5 Μαΐου και το Δεύτερο την Τετάρτη 11 Μαΐου με πάρα πολλές εκπλήξεις και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριέλλα Σαββίδου και ο Δήμος Μπέκε θα πλαισιώσουν επί σκηνής τον οικοδεσπότη της βραδιάς Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και θα τραγουδήσουν μαζί πολλές και μεγάλες επιτυχίες του διαγωνισμού της Eurovision. To Shamone που τα τελευταία χρόνια φημίζεται για τις μουσικοθεατρικές του παραστάσεις ετοιμάζει δυο μουσικές βραδιές που θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Οι παραστάσεις αυτή την Πέμπτη 5 Μαΐου και την Τετάρτη 11 Μαΐου ξεκινούν στις 9:30μ.μ. Tα Eurovision Concerts θα παρακολουθήσει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πληθώρα ανθρώπων της σόουμπιζ μια και τα Eurovision concerts στο Shamone με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου ελκύουν το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Να είστε λοιπόν, όλοι εκεί, στο μεγαλύτερο Eurovision Party της χρονιάς για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε αγαπημένα τραγούδια από τον διαγωνισμό της Eurovision και να ευχηθούμε όλοι μαζί καλή επιτυχία, στις συμμετοχές τόσο της Ελλάδας μας όσο και της Κύπρου, στο φετινό διαγωνισμό.

Read More

And More