Ο Κώστας Φλωκατούλας αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Καφέ της Χαράς»!

Ο Κώστας Φλωκατούλας αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Καφέ της Χαράς»! | tlife.gr

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Κώστας Φλωκατούλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στη μικρή οθόνη, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, του “Πολυμενέα”, τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το μπακάλικο στο πρώτο “Καφέ της Χαράς” δεν ήταν απλό σκηνικό, αλλά πραγματικό μαγαζί και στα διαλείμματα των γυρισμάτων ο κόσμος έμπαινε κανονικά μέσα και ψώνιζε.

«Έχω χαρεί που υποδέχτηκε έτσι ο κόσμος το “Καφέ της Χαράς” και για μένα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, ήταν απίστευτο. Είχα ένα μικρό φόβο λόγω των επαναλήψεων, αλλά ήταν σαν ο κόσμος να το περίμενε. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι πάρα πολύ καλό και όλα πάνε καλά. Θα μου άρεσε πολύ να είχα μπακάλικο. Μου αρέσει πολύ που τα έχει όλα μέσα.

Το μπακάλικο στο “Καφέ της Χαράς” ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, σε κάθε “στοπ” έμπαινε μέσα κάποιος για να ψωνίσει. Εμείς περιμέναμε, αγόραζε, έφευγε και συνεχίζαμε το γύρισμα. Ήταν καταπληκτικό αυτό. Όχι απλώς δεν μας ενοχλούσε, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που σταματάγαμε για να ψωνίσει ο άλλος. Ήταν πάρα πολύ ωραίο».

Πηγή: zappIT

READ more