Ο Κώστας Κρομμύδας στο Public της Τσιμισκή!

Ο Κώστας Κρομμύδας στο Public της Τσιμισκή! | tlife.gr

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας μας υποδέχεται στο Public Θεσσαλονίκης της οδού Τσιμισκή με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, «Ογκρέσα». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σοφία Τουντούρη, δημοσιογράφος του Μακεδονία TV και η Δήμητρα Τρανού, δημοσιογράφος. Η Χριστίνα Κανατάκη, δημοσιογράφος του TV 100, θα συντονίσει τη συζήτηση. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Κοκκότη.

/«Ο Γιάννης, η Κατερίνα, ο Μάνος – Τρεις ήρωες, που θα καταλάβουν ότι είναι δεσμώτες της ίδιας τους της μοίρας, θα αναζητήσουν τη λύτρωση χαράσσοντας ο καθένας το δικό του μονοπάτι μέχρι που οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν. Τότε η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες».

Θα ακολουθήσει μια ευχάριστη έκπληξη! Η Ζωή Παπαδοπούλου, θα ερμηνεύσει το τραγούδι Ογκρέσα, μια δικιά της δημιουργία, ο στίχος της οποίας είναι βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα:

Πότε: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου
Ώρα: 19.00

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα Λόγια για τον Κώστα Κρομμύδα
Ο Κώστας Κρομμύδας σπούδασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και χορού με Έλληνες και ξένους δασκάλους, ενώ συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο στο σινεμά. Η πρώτη τηλεοπτική παραγωγή στην οποία συμμετείχε ήταν η σειρά Βαμμένα κόκκινα μαλλιά ενώ ακολούθησαν πολλές άλλες με πιο πρόσφατη (2009 – 2011) τη Ζωή της άλλης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και παραδίδει σεμινάρια υποκριτικής τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

READ more