Ο Κώστας Μαρτάκης στο “Dancing with the stars”;

Στο “Dancing with the stars” όπως όλα δείχνουν θα …χορεύει ο Κώστας Μαρτάκης. Η δισκογραφική εταιρεία του ταλαντούχου τραγουδιστή βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Η αναζήτηση των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο γνωστό παιχνίδι χορού του Ant1 έχει ήδη ξεκινήσει και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Στα επικρατέστερα είναι και αυτό του Κώστα Μαρτάκη. Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε κάνει και στο προηγούμενο “Dancing with the stars” πρόταση στο νεαρό καλλιτέχνη, αλλά η συνεργασία δεν είχε πραγματοποιηθεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, αυτήν τη φορά, που ο πήχυς έχει ανέβει και στο παιχνίδι θα βρεθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, ο Κώστας είναι και πάλι από τους πρώτους που ήθελε το κανάλι. Ο γνωστός τραγουδιστής που τον τελευταίο καιρό έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, σκέφτεται πολύ θετικά το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο παιχνίδι. Κουβαλώντας στις αποσκευές του ένα επιτυχημένο προσωπικό άλμπουμ και τραγουδώντας στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Κώστας δείχνει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Θετική είναι και η στάση της δισκογραφικής του εταιρείας που υποστηρίζει απόλυτα αυτήν την επιλογή του. Η σκηνική του παρουσία, άλλωστε, είναι πολύ καλή και ο Κώστας θα …χορέψει πολύ καλά!

Read More

And More