O Κώστας Μαρτάκης στο TLIFE: Οι άνθρωποι που τον πρόδωσαν, το πιο ακριβό δώρο που αγόρασε στον εαυτό του και το νέο του single!

O Kώστας Μαρτάκης δε χρειάζεται συστάσεις! Γοητευτικός, πάντα όμορφος, είναι ο τραγουδιστής του έρωτα και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει! Προχθές κυκλοφόρησε το νέο του single “Αν είσαι έρωτας”  και τόσο ο ίδιος όσο και οι θαυμαστές του, το έχουν… ερωτευτεί! Ο Κώστας μιλάει σήμερα στο ΤLIFE και αποκαλύπτει ότι έχει φτάσει στα άκρα για έναν μεγάλο έρωτα, για τις εποχές που δεν είχε λεφτά, πως υπήρξαν άνθρωποι που τον πρόδωσαν αλλά και ποιο ήταν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που ξόδεψε για να κάνει μια αγορά!

“Αν είσαι έρωτας” – Νέο single με την Heaven 

Κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να μπω στο studio για να δοκιμάσω και να γράψω τραγούδια γεμίζω με συναισθήματα… με το «Αν Είσαι Έρωτας» δεν ήταν απλά συναισθήματα ήταν βιώματα, ήταν ενοχές, ήταν χαρές και λύπες! Όλα μαζί συγκίνηση και πολύ χαρά… Γενικά χαμός!

Μέχρι που έχεις φτάσει για έναν έρωτα; Έχεις κάνει κάτι ακραίο;

Η ακρότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν πραγματικό έρωτα! Έχω κάνει λοιπόν ακρότητες για την αγάπη… αλλά τις κρατάω για τον εαυτό μου!

Είσαι ζηλιάρης;

Χαχαχα… ζηλιάρης…. Εεε δεν ξέρω νομίζω ότι η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που στο προκαλούν! Όταν είσαι ερωτευμένος αν δεν νιώθεις ασφάλεια πάντως αυταπατάσαι (όσον αφορά τον έρωτα τουλάχιστον)

Σε έχουν προδώσει ποτέ φίλοι;

Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές; Εγώ έχω κάνει, έχω πληρώσει το τίμημα και έχω προχωρήσει…

Πόσα τατουάζ έχεις;

Ανάλογα πως τα μετράει κανείς… τυπικά έχω πάει τέσσερις φορές για να κάνω! Αυτά που θα μετρήσεις είναι τρία το κάθε ένα από αυτά με προσωπικό νόημα και ουσία.

Σε ποιο φαγητό ή σνακ δεν μπορείς να αντισταθείς;

Γενικά στο φαγητό δεν μπορώ να αντισταθώ οπότε μην το κάνουμε συγκεκριμένο!! Χαχαχα

Ένιωσες ποτέ ότι το γεγονός ότι είσαι ένας ωραίος άντρας σε έκανε να πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να «αποδείξεις» την καλλιτεχνική σου υπόσταση και την αξία σου;

Από την πρώτη μέρα ύπαρξης μου στο καλλιτεχνικό στερέωμα προσπαθώ να αποδείξω ότι αυτό που βλέπεις έχει πολλές πτυχές πέραν της φυσικής ομορφιάς! Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς απολαμβάνω τους καρπούς των κόπων μου και ο κόσμος δεν μένει μόνο στην εμφάνιση ασχολείται και με τις φωνητικές μου δυνατότητες!

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Τι σε χαλαρώνει;

Τα πάντα… τραγουδάω, παίζω με τα ανίψια μου, βλέπω τους φίλους μου και δουλεύω φυσικά… έτσι για αλλαγή…

Έχεις μείνει ποτέ άφραγκος;

Φυσικά! Δεν γεννιέσαι γνωρίζοντας το πως να διαχειρίζεσαι λεφτά… έχω κάνει πολλά λάθη διαχείρισης! Το θέμα είναι πως έμαθα από αυτά!

Το μεγαλύτερο ποσό που έχεις ξοδέψει για κάτι που αγόρασες και τι ήταν αυτό; (εννοείται τις καλές μέρες)

Μάλλον κλασσική απάντηση αλλά θα αναπολήσω την αγορά του πρώτου μου αυτοκινήτου! Τα περισσότερα λεφτά που είχα ξοδέψει τότε και τα πιο ευτυχισμένα…

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Δεν το έχω σκεφτεί! Πάντως όχι ο θάνατος…

Read More

And More