Ο Κώστας Σόμμερ για τη σχέση του: “Περάσαμε κρίση αλλά τώρα είναι καλά!”

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο φούντωναν οι φήμες ότι ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχουν χωρίσει. Όμως, ένα τρυφερό ενσταντανέ στην παράσταση που παίζει η σύντροφος του ηθοποιού, “Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α” με τον Μάρκο Σεφερλή έφερε τα πάνω κάτω (δες εδώ τις τρυφερές αγκαλιές που αντάλλαξαν εκείνη την βραδιά).

Και παρόλο που ο γοητευτικός ηθοποιός δεν μας έχει πολυσυνηθίσει να μιλάει ανοιχτά για τις σχέσεις του, αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με δήλωσή τους στην εφημερίδα Real News. “Περάσαμε μια κρίση αλλά τώρα είναι όλα καλά” είπε ο Κώστας Σόμμερ που φαίνεται να έχει βρει ξανά τις ισσοροπίες με την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Τι λέει το φιλικό τους περιβάλλον
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον λένε πως μετά την κρίση που πέρασαν τον τελευταίο μήνα ο Κώστας και η Ναυσικά έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προσπαθήσουν για τον έρωτά τους και γι’αυτό έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη εγωισμούς και όλα όσα έφεραν την κρίση ανάμεσά τους. Περνούν καλά μαζί, απολαμβάνουν τις ώρες που μοιράζονται και αυτά προς το παρόν τους αρκούν.

Οι δυο τους, εξάλλου, είναι μαζί μόλις ένα χρόνο οπότε οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα θεωρούνταν βεβιασμένη. Ωστόσο, ο ίδιος ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά οπότε ο χρόνος θα δείξει αν τα “θέλω” του θα συγχρονιστούν με εκείνα της Ναυσικάς η οποία έχει ρίξει αρκετό βάρος στην καριέρα της, τόσο στο μόντελινγκ όσο και στην υποκριτική.

Read More

And More