Ο Κώστας Τουρνάς επιστρέφει με περιορισμένες εμφανίσεις στο ΣΦΙΓΓΑ Music Theatre

Και όλα και αλλιώς…φαίνεται να λέει ο Κώστας Τουρνάς για τις εμφανίσεις του στο ΣΦΙΓΓΑ music theatre που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 8 Μαϊου.

Με διάθεση ενός μουσικού απολογισμού θα παρουσιάσει τη μουσική του πορεία μέσα σε 5 δεκαετίες δημιουργίας. Μια μουσική διαδρομή πλούσια σε υλικό, έμπνευση και συγκινήσεις…

Ποιος δεν έχει ερωτευθεί ακούγοντας το «Τι να μας κάνει η νύχτα μια νύχτα μόνο τι να μας κάνει»? Ποιος δεν έχει αναπολήσει μια παλιά του αγάπη με το «Μην της το πεις»; Άνθρωπε αγάπα, Δεν μετανιώνω, Όπου φυσάει ο άνεμος, Λεν’… , Κυρίες και Κύριοι…
Ο Κώστας Τουρνάς θα ερμηνεύσει θρυλικά τραγούδια του και για πρώτη φορά δημοφιλή τραγούδια που έχει δώσει κατά καιρούς σε συναδέλφους του και θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να ερμηνεύει και γιατί όχι να σιγοτραγουδήσουμε κι εμείς μαζί του!
Όλα αυτά μας κάνουν να νιώθουμε ότι στα συγκεκριμένα live θα απολαύσουμε τον Κώστα Τουρνά… «Όπως ποτέ»!
Συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, ποιητής, ακόμα και σύγχρονος φιλόσοφος για πολλούς, ο Κώστας Τουρνάς είναι ένας καλλιτέχνης που συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής.

Read More

And More